Hovězí maso


Hovězí maso

Hovězí maso

Hovězí maso patří k jedněm z nejlepších druhů mas, které patří do české i mezinárodní kuchyně. I když je tento typ masa trochu dražší, občas si jej určitě dopřejte, protože se v mnoha případech jedná o opravdový kulinářský zážitek. Jsme si vědomi, že v každém kraji se tento typ masa připravuje jinak, a proto pro vás pravidelně připravujeme různorodé recepty na přípravu hovězího masa ze všech koutů světa. Mnohdy budete překvapeni, jakým způsobem v některých státech hovězí maso připravují. Většinu z receptů jsme osobně vyzkoušeli a často byly tak výtečné, že je vaříme dodnes.

Příprava

Mnoho lidí nechce vařit z hovězího masa, protože se jim zdá, že je těžší na přípravu, případně mají nějakou zkušenost, kdy se jim hovězí maso nepodařilo připravit podle jejich představ. Příprava hovězího masa přitom vůbec není složitá, jen je potřeba dodržovat několik základních pravidel při nákupu a přípravě masa. Naši rubrice vám poradíme, jak hovězí maso nejjednodušeji a nejefektivněji připravovat, na jaké se hodí příležitosti a jaké se k němu hodí přílohy.