Cuketové karbanátky s bazalkou podávané v hamburgeru
Čebureky - chlouba gruzinské kuchyně
Domácí hamburger z mletého masa
Zapečené mleté maso
Polský bigos
Mexická masová směs na topinky
Pljeskavica
Zapečená kapusta s mletým masem
Zapečená cuketa s mletým masem
Čebureky - chlouba gruzinské kuchyně
Domácí hamburger z mletého masa
Zapečené mleté maso
Polský bigos
Mexická masová směs na topinky
Pljeskavica
Zapečená kapusta s mletým masem
Zapečená cuketa s mletým masem
Cuketové karbanátky s bazalkou podávané v hamburgeru
Pokud hledáte tip na večeři nebo oběd, vyzkoušejte cuketové karbanátky s mletým hovězím masem a bazalkou, podávané v hamburgeru.
Ingredience na cuketové karbanátky v hamburgeru:
- 500 g mletého masa
- 1 cuketa
- 1 vejce
- 2 vrchovaté lžíce strouhanky
- velká hrst bazalkových listů
- sůl
- mletý pepř
- majoránka
- 5 stroužků česneku
- 2 vrchovaté lžíce rajského protlaku
- 2 lžíce solamylu
- pár plátků salátu na ozdobu
- pár plátku rajčat
- pár plátků červené cibule
- hamburgerovou housku
- koprový dressing
Příprava cuketových karbanátků v hamburgeru:
1. Mleté maso osolíme, okořeníme a promícháme s vejcem, protlakem, rozmačkaným česnekem a strouhankou. Cuketu nastrouháme nahrubo a vymačkáme z ní přebytečnou vodu.
2. Bazalkové listy posekáme na jemno a oboje vmícháme do masa. Přimícháme solamyl. Je-li směs příliš řídká, přidáme trochu strouhanky.
3. Rukama namočenýma ve studené vodě formujeme kulaté placičky a skládáme na plech vyložený papírem na pečení. Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C a pečeme 30 minut.
4. Hamburgerové housky rozřízneme na půl, z vnitřní strany opečeme. Pokládáme karbanátek, na něj rajče, salát, cibuli a koprovou omáčku.
Autor: Mak
Cuketové karbanátky s mletým hovězím masem a bazalkou podávané v hamburgeru jsou skvělým tipem k obědu i večeři. Cuketové karbanátky v hamburgeru
Nejlepší recept
305
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ