Domácí hamburger z mletého masa
Zapečené mleté maso
Polský bigos
Dalmátské čufty s rajčatovou omáčkou
Recept na rajskou omáčku
Čebureky - chlouba gruzinské kuchyně
Cuketové karbanátky s bazalkou podávané v hamburgeru
Mexická masová směs na topinky
Pljeskavica
Zapečené mleté maso
Polský bigos
Dalmátské čufty s rajčatovou omáčkou
Recept na rajskou omáčku
Čebureky - chlouba gruzinské kuchyně
Cuketové karbanátky s bazalkou podávané v hamburgeru
Mexická masová směs na topinky
Pljeskavica
Domácí hamburger z mletého masa
Domácí hamburgry jsou vždycky vynikající. Víte, co do nich dáváte a můžete si je přizpůsobit podle sebe, ať už co se týče náplně nebo příloh.
Ingredience:
- 4 bulky
- 2 cibule
- 300 g mletého hovězího masa
- 2 lžíce oleje
- 2 lžíce kečupu
- 1 lžíce sojové omáčky
- sůl a pepř
- tvrdý sýr
Příprava hramburgerů z mletého masa:
1. Housky rozřízneme a střídku natrháme na malé kousky.
2. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme maso a osmahneme. Trochu podlijeme vodou a dusíme doměkka. Až je maso měkké, necháme vodu vydusit, přidáme pokrájenou cibuli společně se střídkou a ještě trochu osmahneme.
3. Sejmeme z plotny a ochutíme solí, pepřem, kečupem a sojovou omáčkou.
4. Housky rozpečeme v troubě dokřupava, vložíme do každé kousek sýra, naplníme masovou směsí a zasypeme strouhaným sýrem. Zapečeme v horní části trouby dokud se sýr neroztaví(asi 8 minut při 200°C).
Autor: Maruška
Domácí hamburgry jsou vždycky vynikající. Víte, co do nich dáváte a můžete si je přizpůsobit podle sebe, ať už co se týče náplně nebo příloh.
Nejlepší recept
311
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ