Domácí hamburger z mletého masa

22.07 2015|Hovězí maso
Domácí hamburger z mletého masa

Domácí hamburgry jsou vždycky vynikající. Víte, co do nich dáváte a můžete si je přizpůsobit podle sebe, ať už co se týče náplně nebo příloh.

Ingredience:

  • 4 bulky
  • 2 cibule
  • 300 g mletého hovězího masa
  • 2 lžíce oleje
  • 2 lžíce kečupu
  • 1 lžíce sojové omáčky
  • sůl a pepř
  • tvrdý sýr

Příprava hramburgerů z mletého masa:


1. Housky rozřízneme a střídku natrháme na malé kousky.

2. Na pánvi rozpálíme olej, přidáme maso a osmahneme. Trochu podlijeme vodou a dusíme doměkka. Až je maso měkké, necháme vodu vydusit, přidáme pokrájenou cibuli společně se střídkou a ještě trochu osmahneme.

3. Sejmeme z plotny a ochutíme solí, pepřem, kečupem a sojovou omáčkou.

4. Housky rozpečeme v troubě dokřupava, vložíme do každé kousek sýra, naplníme masovou směsí a zasypeme strouhaným sýrem. Zapečeme v horní části trouby dokud se sýr neroztaví(asi 8 minut při 200°C).

Autor: Maruška

Domácí hamburgry jsou vždycky vynikající. Víte, co do nich dáváte a můžete si je přizpůsobit podle sebe, ať už co se týče náplně nebo příloh.
Nejlepší recept

 304 
  Komentáře
YouTube video
Přidat obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ