Zapečené mleté maso
Polský bigos
Dalmátské čufty s rajčatovou omáčkou
Recept na rajskou omáčku
Masové kuličky s rajskou a kuskusem
Domácí hamburger z mletého masa
Čebureky - chlouba gruzinské kuchyně
Cuketové karbanátky s bazalkou podávané v hamburgeru
Mexická masová směs na topinky
Polský bigos
Dalmátské čufty s rajčatovou omáčkou
Recept na rajskou omáčku
Masové kuličky s rajskou a kuskusem
Domácí hamburger z mletého masa
Čebureky - chlouba gruzinské kuchyně
Cuketové karbanátky s bazalkou podávané v hamburgeru
Mexická masová směs na topinky
Zapečené mleté maso
Zapečené mleté maso je ideálním pokrmem pro velkou rodinu. Je výborné a jeho příprava je jednoduchá a rychlá. Podávat můžete s bramborovou kaší.
Ingredience na zapečené mleté maso:
- 500 g mletého masa
- 2 cibule
- 6 lžic rajského protlaku
- 5-6 stroužků česneku
- 1 mrkev
- 2 papriky
- 3 rajčata
- bramborová kaše
- sůl
- tvrdý sýr
- olej
Příprava zapečeného mletého masa:
1. Na pánvi rozpálíme olej a na něm opečeme pokrájenou cibuli do zezlátnutí. Přidáme maso a společně opékáme, dokud nezmění barvu.
2. Osolíme, přidáme na kousky pokrájenou zeleninu, prolisovaný česnek, přiklopíme a dusíme doměkka.
Masovou směs rozložíme do pekáče a na ni rozložíme bramborovou kaši. Povrch posypeme sýrem a dáme zapéct do trouby do zezlátnutí povrchu (cca 25 minut).
Autor: Mia
Zapečené mleté maso. Zapečené mleté maso je ideálním pokrmem pro velkou rodinu. Je výborné a jeho příprava je jednoduchá a rychlá. Podávat můžete s bramborovou kaší.
Nejlepší recept
312
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ