Zapečené mleté maso

20.03 2014|Hovězí maso
Zapečené mleté maso

Zapečené mleté maso je ideálním pokrmem pro velkou rodinu. Je výborné a jeho příprava je jednoduchá a rychlá. Podávat můžete s bramborovou kaší.

Ingredience na zapečené mleté maso:

  • 500 g mletého masa
  • 2 cibule
  • 6 lžic rajského protlaku
  • 5-6 stroužků česneku
  • 1 mrkev
  • 2 papriky
  • 3 rajčata
  • bramborová kaše
  • sůl
  • tvrdý sýr
  • olej

Příprava zapečeného mletého masa:


1. Na pánvi rozpálíme olej a na něm opečeme pokrájenou cibuli do zezlátnutí. Přidáme maso a společně opékáme, dokud nezmění barvu.

2. Osolíme, přidáme na kousky pokrájenou zeleninu, prolisovaný česnek, přiklopíme a dusíme doměkka.
Masovou směs rozložíme do pekáče a na ni rozložíme bramborovou kaši. Povrch posypeme sýrem a dáme zapéct do trouby do zezlátnutí povrchu (cca 25 minut).

Autor: Mia

Zapečené mleté maso. Zapečené mleté maso je ideálním pokrmem pro velkou rodinu. Je výborné a jeho příprava je jednoduchá a rychlá. Podávat můžete s bramborovou kaší.
Nejlepší recept

 301 
  Komentáře
YouTube video
Přidat obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ