Králík


Králík

Králík

Králičí maso se nepoužívá tak často. Přitom je to obrovská škoda, protože, když se dobře připraví, je opravdu vynikající. I když si mnozí myslí, že maso z králíka je suché, opak může být pravdou, pokud se při přípravě budete držet osvědčených rad. V naši rubrice králík pro vás shromažďujeme všechny recepty z králičího masa na jednom místě. Neomezujeme se jen na českou kuchyni. Naopak, rádi hledáme recepty v zahraničních kuchařkách a portálech, kde je mnohdy najít opravdu jedinečné recepty.

Příprava

Kromě receptů pro vás máme i rady a tipy, jak připravovat králičí maso. Jak porcovat králíka. Jaké koření se ke králíkovi nejvíce hodí a mnoho dalších návodů. Snad každá hospodyňka si občas láme hlavu, co z králíka připravit či jakou k němu udělat přílohu. Na to všechno myslíme za vás a pravidelně vám doporučujeme, co si s králičím masem počít.