Ragú z králíka na bílém víně
Pečený králík se sušenými švestkami
Jehněčí kolínko v červeném víně na rozmarýnu
Česnekový králík v nádivce
Králík s hořčicí
Pečený králík s nekynutým knedlíkem a zelným salátem
Pečený králík se sušenými švestkami
Jehněčí kolínko v červeném víně na rozmarýnu
Česnekový králík v nádivce
Králík s hořčicí
Pečený králík s nekynutým knedlíkem a zelným salátem
Ragú z králíka na bílém víně
Pokud máte chuť na něco neobvyklého, pak vám nabízíme recept na dušené králičí ragů, které se připravuje velmi rychle a snadno. Recept je určen pro 6 porcí a jeho příprava trvá zhruba 1 hodinu. Jako přilohu můžete podávat vařenou brokolici nebo květák a nebo klasicky rýži nebo knedlík.
Ingredience na králičí ragú na bílém víně:
- 1 králík
- 6 stroužků česneka
- 1/4 skleničky suchého bílého vína
- 1 snítka tymiánu
- 1 snítka rozmarýnu
- 1 citron
- 1/2 lžičky soli
- 1/2 lžičky čerstvě namletého pepře
- 4 lžíce olivového oleje
Příprava ragú z králíka na bílém víně:
1. Králíka nakrájíme na kousky.
2. Očistíme česnek. Větičky tymiánu a rozmarýnu rozdrobíme na menší kousky. Z citronu oloupeme kůru a vymačkámě šťávu.
3. Ve velké pánvi rozehřejeme olivový olej. Přidáme stroužky česneku a kousky králíka. Smažíme při vysoké teplotě za občasného míchání.
4. Dochutíme solí a pepřem. Přidáme rozmarýn, tymián a zalijeme vínem.
5. Přidáme vodu tak, aby byl králík z poloviny zalitý. Zakryjeme a vaříme na mírném ohni asi 45 minut, dokud králík nebude měkký.
6. Poté sundáme pokličku a výpek, který nám vznikl necháme zhoustnout. Po 5 minutách přidáme citronovou kůru a šťávu.
Autor: Jad
Ragú z králíka na bílém víně. nabízíme recept na dušené králičí ragů, které se připravuje velmi rychle a snadno. Recept na ragú z králíka je určen pro 6 porcí
Nejlepší recept
322
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ