Kuřecí maso


Kuřecí maso

Kuřecí maso

Maso z kuřete či slepice je snad nejpoužívanějším druhem masa na světě. Maso je lehké, dietní a levné, proto není divu. Navíc, jeho příprava je velmi jednoduchá a dá se zkombinovat s mnoha dalšími potravinami. Kuřecímu masu prospívá i různorodé koření. Je škoda používat jen grilovací koření nebo směsi na kuře. S kuřetem a kořením se dá parádně experimentovat, až vás to samotné někdy překvapí.

Světové recepty

Jak jsme již zmínili, kuřecí maso je nejoblíbenějším na světě, proto není divu, že pro vás máme ty nejlepší recepty z celého světa. Najdete u nás smažené, vařené, dušené, grilované či pečené varianty receptů. V naši kuchyni zavítáme do Mexika, Itálie, Francie, Gruzie, Ruska, Ukrajiny, Rumunska, Číny, Thajska, Koreje, Indie, Anglie, USA a dalších států, kde umí tohle maso připravit těmi nejlepšími způsoby.