Francouzský koláč quiche s kuřecím masem

11.03 2020|Kuřecí maso
Francouzský koláč quiche s kuřecím masem

Francouzská kuchyně vyniká svou elegancí a výbornými kombinacemi chutí. Ne jinak tomu je u francouzského koláče quiche s kuřecím masem, na kterém si zaručeně pochutnáte.

Ingredience na quiche s kuřecím masem:

Pro 4 osoby
137 kcal na 100 g
70 min.
  • 1 listové těsto
  • 3 vejce
  • 500 ml smetany
  • sůl a pepř
  • 2 uvařené prsíčka
  • 100 g sýru
  • 4 brambory
  • 1 lžíce sušené petržele
  • 2 hrsti květáku
  • kuřecí vývar
  • lžíce másla

Příprava quiche s kuřecím masem:


1. Těsto vložte do kulaté pečící formy.

2. Předehřejte troubu na 180 stpuňů.

3. Uvařte vodu. Dejte do ní oloupané a nakrájené brambory a květák na 10 minut.

4. Uvařené kuřecí plátky nakrájejte na kostičky a dejte na těsto.

5. Přidejte brambory a květák.

6. V misce rozšlehejte smetanu, pepř, sůl, vejce a nasekanou petrželku. Tuto směs nalijte na koláč. Posypte strouhaným sýrem a máslem a pečte 40 minut.

Francouzský koláč quiche s kuřecím masem. Francouzská kuchyně vyniká svou elegancí a výbornými kombinacemi chutí. Ne jinak tomu je u francouzského koláče quiche s kuřecím masem
Nejlepší recept

 320 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ