Kachní prsíčka s třešněmi

19.01 2016|Kuřecí maso

Skvělé francouzské kuchyně je těžké odolat. Dnes si představíme výborné kachní prsíčka s třešňovou omáčkou. Jejich příprava je překvapivě jednoduchá a rychlá. Následující porce je pro dvě osoby.

Ingredience na kachní prsíčka s třešněmi:

  • 2 kusy kachních prsíček
  • 100 g třešní
  • 2 lžíce másla
  • 2 lžíce balzamikového octu
  • sůl a pepř

Příprava kachních prsíček s třešněmi:


1. Zahřejte pánev, kterou později budete moci použít do trouby. Dejte na ní kachní prsa, opepřete je a osolte. Smažte tři minuty z každé strany bez otáčení. Poté pánev přesuňte do předehřáté trouby na 10-12 minut.

2. Mezitím si připravte třešně. Vypeckujte je a v malé pánvi je osmahněte s polovinou másla asi 2 minuty.

3. Pak přidejte balzamikový ocet a vařte na mírném ohni 10 minut. Odstraňte z tepla, přidejte zbývající máslo.

4. Omáčku podávejte s kachními prsíčky a bramborovou kaší.

Autor: Jad

Kachní prsíčka s třešněmi. Skvělé francouzské kuchyně je těžké odolat. Dnes si představíme výborné kachní prsíčka s třešňovou omáčkou. Kachní maso
Nejlepší recept

 322 
  Komentáře
YouTube video
Přidat obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ