Kachní prsa s tymiánem
Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Kuře tikka masala
Quesadilla
Pekingská kachna
Quesadilla s kuřecím masem a kozím sýrem
Kuřecí řízek s arašídy a medem
Kuře s houbami v jogurtovo-hořčiné omáčce
Kachní prsíčka s třešněmi
Kuskus s kuřecím masem a zeleninou
Kuře tikka masala
Quesadilla
Pekingská kachna
Quesadilla s kuřecím masem a kozím sýrem
Kuřecí řízek s arašídy a medem
Kuře s houbami v jogurtovo-hořčiné omáčce
Kachní prsíčka s třešněmi
Kachní prsa s tymiánem
Křupavá kachní prsa jsou pochoutka, které málokdo odolá. Pěkně propečená kachní prsa s tymiánem jsou ideální v kombinaci s pomerančovou omáčkou.
Ingredience na kachní prsa s tymiánem:
- 4 kachní prsa
- sůl
- pepř
- tymián
- olej na smažení
Příprava kachních prsíček s tymiánem:
Kachní prsa omyjte, osušte. Maso položte na prkénko a kůži nařízněte křížem, aby se později při pečení nesmrštila. Nejdříve smažte kachní prsa na straně s kůží, asi 5 minut, pak maso otočte a smažte dalších 5 minut. Podle chuti je osolte a opepřete čerstvě namletým pepřem. Potom dejte kachní prsa do trouby a pečte na 180 °C asi 10 minut. Než budete maso servírovat, zabalte ho do alobalu a na vrch položte snítku tymiánu a nechte odpočívat 5 minut při pokojové teplotě. Šťáva se tak rozprostře do celého masa, a maso tak získá křehkost. Pak kachní prsa nakrájejte na 1 centimetr široké plátky. Doporučujeme podávat je s pomerančovou omáčkou a jako přílohu podávejte zapékané brambory.Autor: Liv
Křupavá kachní prsa jsou pochoutka, které málokdo odolá. Pěkně propečená kachní prsa s tymiánem jsou ideální v kombinaci s pomerančovou omáčkou.
Nejlepší recept
326
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ