Králík s kokosovým krémem
Králík grilovaný na česneku
Králík na červeném víně
Zapečené ragú se sýrem
Králík na pivu
Dušený králík s houbovou omáčkou
Králík s hořčicí
Česnekový králík v nádivce
Jehněčí kolínko v červeném víně na rozmarýnu
Králík grilovaný na česneku
Králík na červeném víně
Zapečené ragú se sýrem
Králík na pivu
Dušený králík s houbovou omáčkou
Králík s hořčicí
Česnekový králík v nádivce
Jehněčí kolínko v červeném víně na rozmarýnu
Králík s kokosovým krémem
Tento starý recept pochází z Kolumbie. Králičí maso má velmi nízký obsah tuku a občas může být trochu suché, když jej ale obohatíte o kokosové mléko, bude tak akorát.
Ingredience na králíka s kokosovým krémem:
- 1 králík
- 1 velká cibule
- 2 stroužky česneku
- 1 zelená papriky
- 1 červená paprika
- 1 velké rajče
- 1 a 3/4 šálku kuřecího vývaru
- 1/4 šálku oleje
- lžička soli
- lžička pepře
- 2/3 šálku kokosového mléka
Příprava králíka s kokosovým krémem:
1. Rozehřejte olej na pánvi a osmahněte na něm naporcovaného králíka z každé strany. Maso přeneste do velkého hrnce, přidejte cibuli nasekanou najemno, utřený česnek a papriky nakrájené na plátky. Vařte za stálého míchání.
2. Přidejte rajčata, kuřecí vývar, sůl a pepř a přiveďte k varu. Vařte na mírném ohni asi 2 hodiny. Poté vytáhněte králičí maso a zredukujte omáčku na polovinu.
3. Vraťte maso do hrnce a přidejte kokosové mléko. Znovu zahřejte a můžete podávat. Ideální přílohou je rýže.
Autor: JaDa
Králík s kokosovým krémem. Tento starý recept pochází z Kolumbie. Králičí maso má velmi nízký obsah tuku a občas může být trochu suché, když jej ale obohatíte o kokosové mléko, bude tak akorát.
Nejlepší recept
315
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ