Králík s kokosovým krémem

20.06 2015|Králík
Králík s kokosovým krémem

Tento starý recept pochází z Kolumbie. Králičí maso má velmi nízký obsah tuku a občas může být trochu suché, když jej ale obohatíte o kokosové mléko, bude tak akorát.

Ingredience na králíka s kokosovým krémem:

  • 1 králík
  • 1 velká cibule
  • 2 stroužky česneku
  • 1 zelená papriky
  • 1 červená paprika
  • 1 velké rajče
  • 1 a 3/4 šálku kuřecího vývaru
  • 1/4 šálku oleje
  • lžička soli
  • lžička pepře
  • 2/3 šálku kokosového mléka

Příprava králíka s kokosovým krémem:


1. Rozehřejte olej na pánvi a osmahněte na něm naporcovaného králíka z každé strany. Maso přeneste do velkého hrnce, přidejte cibuli nasekanou najemno, utřený česnek a papriky nakrájené na plátky. Vařte za stálého míchání.

2. Přidejte rajčata, kuřecí vývar, sůl a pepř a přiveďte k varu. Vařte na mírném ohni asi 2 hodiny. Poté vytáhněte králičí maso a zredukujte omáčku na polovinu.

3. Vraťte maso do hrnce a přidejte kokosové mléko. Znovu zahřejte a můžete podávat. Ideální přílohou je rýže.

Autor: JaDa

Králík s kokosovým krémem. Tento starý recept pochází z Kolumbie. Králičí maso má velmi nízký obsah tuku a občas může být trochu suché, když jej ale obohatíte o kokosové mléko, bude tak akorát.
Nejlepší recept

 315 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ