Králík na pivu
Pečený králík s nekynutým knedlíkem a zelným salátem
Zapečené ragú se sýrem
Králík na červeném víně
Králík grilovaný na česneku
Králík s kokosovým krémem
Pečený králík s nekynutým knedlíkem a zelným salátem
Zapečené ragú se sýrem
Králík na červeném víně
Králík grilovaný na česneku
Králík s kokosovým krémem
Králík na pivu

Králík to je klasika. Králika na pivu si dopřejte na nedělní oběd. K němu s dejte domácí knedlíky a půl litra dobře chlazeného.
Ingredience na králika na pivu:
- 1 naporcovaný králík
- 100 g anglické slaniny
- 2 velké cibule
- 1 lžíce pikantní hořčice
- 1/4 l černého piva
- lžíce másla
- 2 lžičky cukru
- citronová šťáva
- hladká mouky
- sůl, pepř, tymiín, nové koření, bobkový list
Příprava králíka na pivu:
Na másle orestujte nakrájenou cibuli a slaninu. Přidejte porce osoleného a opepřeného králíka a vše opečte. Okořeňte, zalijte pivem a přidejte hořčici, cukr a citronovou šťávu. Pečte ve středně vyhřáté troubě. Během pečení podlévejte vypečenou šťávou. Hotové porce králíka vyjměte a vypečenou šťávu zahustěte moukou a dochuťte.Autor: Jada
Králík na pivu. Králík to je klasika. Opilého králička si dopřejte na nedělní oběd. K němu s dejte domácí knedlíky a půl litra dobře chlazeného.
Nejlepší recept
359
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ