Králík na pivu

11.03 2015|Králík
Králík na pivu

Králík to je klasika. Králika na pivu si dopřejte na nedělní oběd. K němu s dejte domácí knedlíky a půl litra dobře chlazeného.

Ingredience na králika na pivu:

  • 1 naporcovaný králík
  • 100 g anglické slaniny
  • 2 velké cibule
  • 1 lžíce pikantní hořčice
  • 1/4 l černého piva
  • lžíce másla
  • 2 lžičky cukru
  • citronová šťáva
  • hladká mouky
  • sůl, pepř, tymiín, nové koření, bobkový list

Příprava králíka na pivu:

Na másle orestujte nakrájenou cibuli a slaninu. Přidejte porce osoleného a opepřeného králíka a vše opečte. Okořeňte, zalijte pivem a přidejte hořčici, cukr a citronovou šťávu. Pečte ve středně vyhřáté troubě. Během pečení podlévejte vypečenou šťávou. Hotové porce králíka vyjměte a vypečenou šťávu zahustěte moukou a dochuťte.

Autor: Jada

Králík na pivu. Králík to je klasika. Opilého králička si dopřejte na nedělní oběd. K němu s dejte domácí knedlíky a půl litra dobře chlazeného.
Nejlepší recept

 359 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ