Dušený králík s houbovou omáčkou
Králík s kokosovým krémem
Králík grilovaný na česneku
Králík na červeném víně
Zapečené ragú se sýrem
Králík s hořčicí
Česnekový králík v nádivce
Jehněčí kolínko v červeném víně na rozmarýnu
Pečený králík se sušenými švestkami
Králík s kokosovým krémem
Králík grilovaný na česneku
Králík na červeném víně
Zapečené ragú se sýrem
Králík s hořčicí
Česnekový králík v nádivce
Jehněčí kolínko v červeném víně na rozmarýnu
Pečený králík se sušenými švestkami
Dušený králík s houbovou omáčkou
S následujícím receptem na dušeného králíka s houbovou omáčkou vytvoříte skvělý sváteční oběd. Králíčí maso bude natolik jemné, že se vám bude rozplývat na jazyce.
Ingredience na dušeného králíka s houbovou omáčkou:
- 1 králík
- 300 g hub
- 1/4 šálku hladké mouky
- 2 stroužky česneku
- 1 a 1/2 šálku karotky
- 6 brambor
- lžička soli
- 1/2 lžičky mletého pepře
- 1/4 lžičky česneku v prášku
- 3 lžíce oleje
- smetana
- lžička italského koření
- šálek vody
Příprava pečeného králíka s houbovou omáčkou:
1. Smíchejte v misce sůl, pepř, česnek v prášku a mouku. Rozehřejte olej ve velké pánvi. Naporcovaného králíka obalte v moučné směsi a osmažte z každé strany asi 3 až 5 minut, dokud kousky nebudou zlatohnědé. Maso dejte stranou.
2. Předehřejte troubu na 165 stupňů.
3. Smíchejte smetanu, houby, česnek, italské koření a vodu v hrnci po králíkovi a přiveďte k varu.
4. Dejte králičí kousky do velkého pekáče s pokličkou. Pokryjte ho kousky mrkve a nakrájenými brambory. Pečte v předehřáté troubě asi 1 a 1/2 hodiny.
Autor: JaDa
Dušený králík s houbovou omáčkou. S následujícím receptem na dušeného králíka s houbovou omáčkou vytvoříte skvělý sváteční oběd. Králíčí maso bude natolik jemné, že se vám bude rozplývat na jazyce.
Nejlepší recept
324
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ