Mexická masová směs na topinky
Cuketové karbanátky s bazalkou podávané v hamburgeru
Čebureky - chlouba gruzinské kuchyně
Domácí hamburger z mletého masa
Zapečené mleté maso
Pljeskavica
Zapečená kapusta s mletým masem
Zapečená cuketa s mletým masem
Smažené masové kuličky
Cuketové karbanátky s bazalkou podávané v hamburgeru
Čebureky - chlouba gruzinské kuchyně
Domácí hamburger z mletého masa
Zapečené mleté maso
Pljeskavica
Zapečená kapusta s mletým masem
Zapečená cuketa s mletým masem
Smažené masové kuličky
Mexická masová směs na topinky
Masová směs na topinky z mletého hovězího masa je jednoduchá a velmi chutná. Místo hovězího masa do ní můžete dát klidně vepřové nebo mix.
Ingredience na masovou směs na topinky:
- 500 g mletého masa
- 100 g řapíkatého celeru
- 1 zelená paprika
- sůl
- mletý pepř
- kmín
- 2 vejce
- zakysaná smetana
- kukuřice
- čerstvý koriandr
- rajčatová passata
- olej
Příprava masové směsi na topinky:
1. Očištěný celer a papriku nasekáme na drobno. Na oleji osmahneme celer, přidáme maso, osolíme, opepříme, okořeníme a za stálého míchání opékáme asi 10 minut.
2. Pak přilijeme rajčatovou passatu, přidáme pokrájenou papriku, promícháme, trošičku podlijeme a dusíme do změknutí papriky. Odstavíme, vmícháme celá vejce, sterilizovanou kukuřici, vrátíme na plotýnku a mícháme, dokud se vejce nesrazí.
3. Mažeme na opečené plátky chleba obyčejného či toustového. Ozdobíme zakysanou smetanou a čerstvým koriandrem.
Autor: Iva
Mexická masová směs na topinky je chutná masová směs, kterou si určitě zamilujete. Masová směs na topinky a její příprava. Masová směs na topinky
Nejlepší recept
309
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ