Mexická masová směs na topinky

22.12 2016|Hovězí maso
Mexická masová směs na topinky

Masová směs na topinky z mletého hovězího masa je jednoduchá a velmi chutná. Místo hovězího masa do ní můžete dát klidně vepřové nebo mix.

Ingredience na masovou směs na topinky:

  • 500 g mletého masa
  • 100 g řapíkatého celeru
  • 1 zelená paprika
  • sůl
  • mletý pepř
  • kmín
  • 2 vejce
  • zakysaná smetana
  • kukuřice
  • čerstvý koriandr
  • rajčatová passata
  • olej

Příprava masové směsi na topinky:


1. Očištěný celer a papriku nasekáme na drobno. Na oleji osmahneme celer, přidáme maso, osolíme, opepříme, okořeníme a za stálého míchání opékáme asi 10 minut.

2. Pak přilijeme rajčatovou passatu, přidáme pokrájenou papriku, promícháme, trošičku podlijeme a dusíme do změknutí papriky. Odstavíme, vmícháme celá vejce, sterilizovanou kukuřici, vrátíme na plotýnku a mícháme, dokud se vejce nesrazí.

3. Mažeme na opečené plátky chleba obyčejného či toustového. Ozdobíme zakysanou smetanou a čerstvým koriandrem.

Autor: Iva

Mexická masová směs na topinky je chutná masová směs, kterou si určitě zamilujete. Masová směs na topinky a její příprava. Masová směs na topinky
Nejlepší recept

 309 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ