Cordon Bleu
Luxusní empanadas s křepelčím vejcem
Telecí řízek
Hovězí maso na červeném víně, rajčatech a švestkách
Hovězí na červeném víně
Recept na chilli con carne
Originální biftek na zeleném pepři
Rajská omáčka s hovězím masem
Řecká musaka
Luxusní empanadas s křepelčím vejcem
Telecí řízek
Hovězí maso na červeném víně, rajčatech a švestkách
Hovězí na červeném víně
Recept na chilli con carne
Originální biftek na zeleném pepři
Rajská omáčka s hovězím masem
Řecká musaka
Cordon Bleu
Cordon Bleu je klasický pokrm francouzské kuchyně, pod kterým si můžete představit telecí řízek plněný sýrem a šunkou, usmažený v trojobalu. Místo telecího se dá použít také krůtí nebo kuřecí maso.
Ingredience na Cordon Bleu:
Pro 2 osoby
265 kcal na 100 g
265 kcal na 100 g
- 2 plátky telecího na řízky
- 2 plátky šunky
- 2 plátky ementálu
- 1 vejce
- 4 lžíce hladké mouky
- 1/2 strouhanky
- sůl a pepř
- olej
Příprava Cordon Bleu:
1. Připravíme si telecí maso tak, aby bylo asi jeden centimetr tlusté.
2. Telecí maso osolte a opepřete z obou stran. Přiložte na něj plátek sýra a šunky. Přeložte ho na polovinu a zajistěte podle potřeby párátkem.
3. Připravte si tři mísy. Do jedné dejte mouku, do druhé rozkvedlané vejce a do třetí strouhanku.
4. Řízek nejdříve obalte v mouce, poté ve vajíčku a poté ve strouhance.
5. Cordon Bleu osmahněte na pánvi při střední teplotě 5 minut z každé strany a poté je vložte do předehřáté trouby na 180 stupňů na 10 minut.
Cordon Bleu. Cordon Bleu je klasický pokrm francouzské kuchyně, pod kterým si můžete představit telecí řízek plněný sýrem a šunkou, usmažený v trojobalu. Místo telecího se dá použít také krůtí nebo kuřecí maso.
Nejlepší recept
336
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ