Originální biftek na zeleném pepři
Recept na chilli con carne
Cordon Bleu
Luxusní empanadas s křepelčím vejcem
Telecí řízek
Rajská omáčka s hovězím masem
Řecká musaka
Babiččina hovězí roštěnka
Hovězí v ústřicové omáčce
Recept na chilli con carne
Cordon Bleu
Luxusní empanadas s křepelčím vejcem
Telecí řízek
Rajská omáčka s hovězím masem
Řecká musaka
Babiččina hovězí roštěnka
Hovězí v ústřicové omáčce
Originální biftek na zeleném pepři
Když už nakoupíte kvalitní hovězí maso ze svíčkové, dopřejte si minutku. Originální recept na biftek na zeleném pepři si určitě oblíbíte.
Ingredience na biftek na zeleném pepři:
- 1 kg uleželé svíčkové
- 3 lžíce zeleného pepře
- olej na smažení
- máslo
- 2 lžíce koňaku
- 200 ml smetany
- sůl
Příprava bifteku na zeleném pepři:
Část pepře důkladně rozdrťte v hmoždíři. Z osušeného masa ostrým nožem odstraňte blánu. Maso nakrejte na plátky silné asi 4 cm. Aby maso drželo pohromadě, ovažte ho potravinařskou nití. Do plátků masa dlaní vtlačte rozdrcený zelený pepř. Na pánvi zahřejte olej a máslo (půl na půl) na vysokou teplotu. Na pánev vložte porce masa, smažte asi minutu, obraťte, smažte opět minutu. Vždy po jedné minutě maso obrátíme. Po třech minutách snižte teplotu na polovinu. Celkově smažte maso asi čtyři minuty z každé strany, maso bude propečené na „medium“. Bifteky vyjměte z pánve, osolte a zabalte do alobalu a připravte omáčku. Výpek v pánvi přelejte koňakem a tekutinu nechte odpařit. Přilejte smetanu, promíchejte, krátce povařte a nechte zhoustnout. Maso vložte zpět do pánve, bifteky po obou stranách prohřejte. Podávejte s chlebem nebo s hranolky a zeleninovou přílohou.Autor: Ema
Originální biftek na zeleném pepři. Dostali jste chuť na hovězí? Dopřejte si klasiku. Vyzkoušejte originální recept na biftek na zeleném pepři..
Nejlepší recept
350
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ