Babiččina hovězí roštěnka
Řecká musaka
Rajská omáčka s hovězím masem
Originální biftek na zeleném pepři
Recept na chilli con carne
Hovězí v ústřicové omáčce
Pikantní hovězí na kari
Tagine s hovězím masem a květákem
Quesadilla se šťavnatým grilovaným hovězím masem
Řecká musaka
Rajská omáčka s hovězím masem
Originální biftek na zeleném pepři
Recept na chilli con carne
Hovězí v ústřicové omáčce
Pikantní hovězí na kari
Tagine s hovězím masem a květákem
Quesadilla se šťavnatým grilovaným hovězím masem
Babiččina hovězí roštěnka
Dnešní recept z kuchyně našich prababiček je jako stvořený pro milovníky všech závitků. Že se krása skrývá v jednoduchosti a mísení příliš mnoha chutí nemůže dopadnout dobře, věděly kuchařky odjakživa. A babiččina roštěna je toho důkazem.
Ingredience na babiččinou roštěnku:
- 500 g zadního hovězího masa
- sůl
- pepř
- trochu sádla
- 2 vejce
- 250 g rýže
- 25 g sušených hub
- 100 g kořenové zeleniny
- 50 g cibule
- bobkový list
- 1 kulička nového koření
- několik kuliček pepře
- 70 g másla
- 80 g hladké mouky
- trochu smetany
- citronová šťáva
Příprava babiččiny roštěnky:
Z masa nakrájejte plátky, naklepejte je, osolte opepřete. Na sádle usmažte míchaná vajíčka, přidejte vařenou rýži a nasekané vařené houby a promíchejte. Na každý plátek masa dejte díl rýžové směsí, zaviňte a zavažte nití. Na tuku osmahněte kořenovou zeleninu, přidejte nakrájenou cibuli a usmažte dorůžova. Vložte závitky, lehce opečte, zalijte, přidejte koření a pod pokličkou duste do měkka. Hotové závitky vyjměte. Šťávu zahustěte světlou jíškou a povařte. Před dokončením přidejte smetanu, krátce povařte a dochuťte solí a citronovou šťávou. Omáčku přeceďte. Podávejte s houskovým knedlíkem.Babiččina hovězí roštěnka je skvělým tipem na nedělní oběd. Rošťěnku podle babičky si připravíte rychle snadno. Na babiččinou hovězí roštěnku budeme
Nejlepší recept
321
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ