Burrito s hovězím masem a fazolemi

15.05 2019|Hovězí maso

Burrito je typický mexický pokrm z tortilly z pšeničné mouky a masové náplně. Dnešní burrito si připravíme s hovězím masem a fazolemi. Recept ja na 6 tortil.

Ingredience na burrito s hovězím masem a fazolemi:

Pro 4 osoby
300 kcal na 100 g
40 min.
  • 500 g mletého hovězího masa
  • 1 cibule
  • 200 g rajčatové omáčky
  • sůl a pepř
  • kmín, oregáno, česnek a chilli dle chuti
  • 800 g fazolí
  • 3/4 šálku strouhaného čedaru
  • 6 tortil na burito
  • jakýkoliv sýr na posypání

Příprava burrita s hovězím masem:

1. Na pánvi osmahněte nadrobno nakrájenou cibulku. Přidejte mleté hovězí maso, ochuťte kořením a duste, dokud se maso nezatáhne (přibližně 10 minut).

2. Do pánve přidejte rajčatovou omáčku, fazole, sýr a duste na mírném ohni 15 minut.

3. Uvařené maso s fazolemi rozdělte na tortily. Posypejte čedarem, zabalte a osmahněte z každé strany na pánvičce.




Autor: Jana

Burito s hovězím masem a fazolemi. Burito je typický mexický pokrm z tortilly z pšeničné mouky a masové náplně. Dnešní burito si připravíme s hovězím masem a fazolemi. Recept ja na 6 tortil.
Nejlepší recept

 344 
  Komentáře
YouTube video
Přidat obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ