Babiččiná sekaná
Vylepšené bramboráčky
Hovězí guláš - nejlepší recept
Hovězí pečeně s cibulovou omáčkou
Hovězí tagliata
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Burrito s hovězím masem a fazolemi
Hovězí svíčková na smetaně - nejlepší recept
Hovězí karbanátky s mozzarellou, kapari a bazalkou
Vylepšené bramboráčky
Hovězí guláš - nejlepší recept
Hovězí pečeně s cibulovou omáčkou
Hovězí tagliata
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Burrito s hovězím masem a fazolemi
Hovězí svíčková na smetaně - nejlepší recept
Hovězí karbanátky s mozzarellou, kapari a bazalkou
Babiččiná sekaná
Babiččina sekaná je klasika, která nesmí chybět na žádném nedělním stole. Jednoduchý a přitom chutný recept potěší hlavně milovníky masa.
Ingredience na babiččinou sekanou:
- 600 gramů mletého hovězího
- 4 vejce
- 150 g cibule
- 4 lžíce petrželky
- 100 g anglické slaniny
- 500 g mrkve
- 500 g pórku
- 70 ml zeleninového vývaru
- špetka muškátu
Příprava:
Dvě vejce uvařte natvrdo. Nakrájenou cibuli osmahněte na másle. Přidejte mleté maso, zbylá vejce a petrželku. Promíchejte a ochuťte solí a pepřem. Z masové hmoty vytvarujte podlouhlou šišku a do ní vmáčkněte natvrdo uvařená vejce. Sekanou dejte na vymazaný pekáč a pečte na 200 stupních asi hodinu. Asi po 30 minutách pečení vyjměte sekanou z trouby a její povrch pokryjte plátky slaniny. Poté dopečte. Mezitím si očistěte a nakrájejte na nudličky mrkev a pórek. Zeleninu pět minut poduste na zeleninovém vývaru a dochuťte muškátovým oříškem.Autor: Jil
Babiččina sekaná je klasika, která nesmí chybět na žádném nedělním stole. Jednoduchý a přitom chutný recept potěší hlavně milovníky masa. Babiččiná sekaná
Nejlepší recept
334
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ