Hovězí karbanátky s mozzarellou, kapari a bazalkou

10.07 2015|Hovězí maso
Hovězí karbanátky s mozzarellou, kapari a bazalkou

Díky následujícímu receptu si připravíte šťavnaté karbanátky. Klasický recept jsme vylepšili o mozzarellu, zelenou bazalku a solené kapary.

Ingredience na hovězí karbanátky:

  • 300 g mletého hovězího masa
  • 100 g mozzarelly
  • 20 kusů kapari
  • 1 svazek čerstvé bazalky
  • 1 vejce
  • olivový olej
  • sůl a pepř

Příprava hovězích karbanátků:


1. Mozzarellu nakrájejte na kostky, bazalku nahrubo.

2. Hovězí maso smíchejte s vejcem, přidejte bazalku a dochuťte.

3. Do hovězího masa vtlačte kostičky mozzarelly a kapari tak, aby bylo vše uvnitř masa.

4. Rozehřejte pánev a hovězí karbanátky osmahněte z obou stran dozlatova.

Autor: Lara

Hovězí karbanátky s mozzarellou, kapari a bazalkou. Díky následujícímu receptu si připravíte šťavnaté karbanátky. Klasický recept jsme vylepšili o mozzarellu, zelenou bazalku a solené kapary.
Nejlepší recept

 320 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ