Hovězí tagliata
Dušené hovězí
Roastbeef ve slané krustě
Hovězí tagliata al balsamico
Carbonade alla fiamminga
Hovězí pečeně s cibulovou omáčkou
Hovězí guláš - nejlepší recept
Vylepšené bramboráčky
Babiččiná sekaná
Dušené hovězí
Roastbeef ve slané krustě
Hovězí tagliata al balsamico
Carbonade alla fiamminga
Hovězí pečeně s cibulovou omáčkou
Hovězí guláš - nejlepší recept
Vylepšené bramboráčky
Babiččiná sekaná
Hovězí tagliata
Hovězí tagliata je výborný a jendoduchý způsob, jak připravit hovězí maso. V Itálii je oblíbená se rukolou, cherry rajčátky a parmezánem.
Hovězí tagliata pro 4 osoby
Doba přípravy: 10 minutDoba pečení: 10-12 minut
Ingredience na hovězí tagliatu:
- 800 gramů hovězího roštěnce nebo svíčkové
- 100 gramů rukoly
- 100 gramů cherry rajčátek
- olivový olej
- sůl
- pepř
Příprava hovězí tagliaty:
Maso posolte a osmažte na pánvi z každé strany maximálně 5-6 minut, tak aby bylo uvnitř pěkně růžové. Pokud chcete oživit jeho chuť přidejte do pánve drcený česnek, rozmarýn nebo pár kuliček zeleného pepře. Poté maso vyjměte a nechte chvíli odpočívat. Nakrájejte maso na plátky. Na talíři si připravte lůžko z rukoly a na půlky nakrájených cherry rajčátek. Na závěr můžete posypat vločkami parmezánu. Dosolit a dopepřit si může každý sám dle libosti. Hovězí tagliata je hotová. Dobrou chuť!Autor: Jad
Hovězí tagliata je výborný a jendoduchý způsob, jak připravit hovězí maso. V Itálii je oblíbená se rukolou, cherry rajčátky a parmezánem.
Nejlepší recept
323
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ