Hovězí tagliata

28.02 2015|Hovězí maso
Hovězí tagliata

Hovězí tagliata je výborný a jendoduchý způsob, jak připravit hovězí maso. V Itálii je oblíbená se rukolou, cherry rajčátky a parmezánem.

Hovězí tagliata pro 4 osoby

Doba přípravy: 10 minut
Doba pečení: 10-12 minut

Ingredience na hovězí tagliatu:

  • 800 gramů hovězího roštěnce nebo svíčkové
  • 100 gramů rukoly
  • 100 gramů cherry rajčátek
  • olivový olej
  • sůl
  • pepř

Příprava hovězí tagliaty:

Maso posolte a osmažte na pánvi z každé strany maximálně 5-6 minut, tak aby bylo uvnitř pěkně růžové. Pokud chcete oživit jeho chuť přidejte do pánve drcený česnek, rozmarýn nebo pár kuliček zeleného pepře. Poté maso vyjměte a nechte chvíli odpočívat. Nakrájejte maso na plátky. Na talíři si připravte lůžko z rukoly a na půlky nakrájených cherry rajčátek. Na závěr můžete posypat vločkami parmezánu. Dosolit a dopepřit si může každý sám dle libosti. Hovězí tagliata je hotová. Dobrou chuť!

Autor: Jad

Hovězí tagliata je výborný a jendoduchý způsob, jak připravit hovězí maso. V Itálii je oblíbená se rukolou, cherry rajčátky a parmezánem.
Nejlepší recept

 323 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ