Hovězí tagliata al balsamico
Carbonade alla fiamminga
Hovězí biftek s mrkvovým pyré
Roastbeef ve slané krustě
Dušené hovězí
Hovězí tagliata
Hovězí pečeně s cibulovou omáčkou
Carbonade alla fiamminga
Hovězí biftek s mrkvovým pyré
Roastbeef ve slané krustě
Dušené hovězí
Hovězí tagliata
Hovězí pečeně s cibulovou omáčkou
Hovězí tagliata al balsamico
Hovězí tagliata al balsamico se připravuje z hovězí svíčkové, která se kombinuje s rukolou a přelivem z balzamikového octu, skořice a hřebíčku.
Hovězí tagliata al balsamico pro 4 osoby:
Salsa:
Autor: Jada
Ingredience na hovězí tagliatu al balsamico:
- 400 g hovězí svíčkové
- sůl
- pepř
- olivový olej
Salsa:
- 5 bobulí z jalovce
- 250 ml balzamikového octu
- 2 tyčinky skořice
- 5 hřebíčků
Příprava hovězí tagliaty al balsamico:
Připravíme si maso tak, aby mělo pokojovou teplotu. Vezmeme si balzamikový ocet, dáme jej do hrnce a při nízkém plamenu jej rozehřejeme. Přidáme hřebíček, skořici a jalovec. Vaříme, dokud salsa nedostane správnou konzistenci. Poté stáhneme z plamene. Nyní rozpálíme pánev, potřeme olivovým olejem a zprudka opečeme maso z každé strany 2-3 minuty maximálně. Osolíme a opepříme a sundáme z plamene. Maso nakrájíme na tenké proužky. Na talíř si připravíme rukolu, na ni naskládáme maso a přelijeme salsou.Autor: Jada
Tagliata al balsamico se připravuje z hovězí svíčkové, která se kombinuje s rukolou a přelivem z balzamikového octu, skořice a hřebíčku. Tagliata al balsamico
Nejlepší recept
302
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ