Dušené hovězí
Roastbeef ve slané krustě
Hovězí tagliata al balsamico
Carbonade alla fiamminga
Hovězí biftek s mrkvovým pyré
Hovězí tagliata
Hovězí pečeně s cibulovou omáčkou
Hovězí guláš - nejlepší recept
Vylepšené bramboráčky
Roastbeef ve slané krustě
Hovězí tagliata al balsamico
Carbonade alla fiamminga
Hovězí biftek s mrkvovým pyré
Hovězí tagliata
Hovězí pečeně s cibulovou omáčkou
Hovězí guláš - nejlepší recept
Vylepšené bramboráčky
Dušené hovězí
Hledáte jednoduchý recept na přípravu hovězího masa? Zkuste klasické dušené hovězí na červeném víně, které je ideální s rýží.
Dušené hovězí pro 4 osoby:
Doba přípravy: do hodiny
Ingredience na dušené hovězí:
- cibule
- celer
- mrkev
- olivový olej
- 1 sklenička červeného vína
- mouka
- sůl
- pepř
- 1 litr vývaru
- 30 g másla
- 1 kg hovězího na guláš
Příprava dušeného hovězí:
Z hovězího maso odstraníme šlachy a přebytečný tuk. Nakrájíme jej na pravidelné kostičky. Maso lehce obalte do mouky. Oloupejte a nakrájejte cibuli, mrkve a celer. Zeleninu osmahněte na oleji a másle. Poté přidejte maso a víno. Duste a průběžně přilévejte vývar. Osolte a opepřete. Vařte přikryté pokličkou nejméně hodinu a půl na mírném ohni.Autor: Jad
Dušené hovězí. Hledáte jednoduchý recept na přípravu hovězího masa? Zkuste klasické dušené hovězí na červeném víně, které je ideální s rýží.
Nejlepší recept
304
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ