Dušené hovězí

28.02 2015|Hovězí maso
Dušené hovězí

Hledáte jednoduchý recept na přípravu hovězího masa? Zkuste klasické dušené hovězí na červeném víně, které je ideální s rýží.

Dušené hovězí pro 4 osoby:


Doba přípravy: do hodiny

Ingredience na dušené hovězí:


  • cibule
  • celer
  • mrkev
  • olivový olej
  • 1 sklenička červeného vína
  • mouka
  • sůl
  • pepř
  • 1 litr vývaru
  • 30 g másla
  • 1 kg hovězího na guláš

Příprava dušeného hovězí:

Z hovězího maso odstraníme šlachy a přebytečný tuk. Nakrájíme jej na pravidelné kostičky. Maso lehce obalte do mouky. Oloupejte a nakrájejte cibuli, mrkve a celer. Zeleninu osmahněte na oleji a másle. Poté přidejte maso a víno. Duste a průběžně přilévejte vývar. Osolte a opepřete. Vařte přikryté pokličkou nejméně hodinu a půl na mírném ohni.

Autor: Jad

Dušené hovězí. Hledáte jednoduchý recept na přípravu hovězího masa? Zkuste klasické dušené hovězí na červeném víně, které je ideální s rýží.
Nejlepší recept

 300 
  Komentáře
YouTube video
Přidat obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ