Hovězí pečeně s cibulovou omáčkou
Hovězí tagliata
Dušené hovězí
Roastbeef ve slané krustě
Hovězí tagliata al balsamico
Hovězí guláš - nejlepší recept
Vylepšené bramboráčky
Babiččiná sekaná
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Hovězí tagliata
Dušené hovězí
Roastbeef ve slané krustě
Hovězí tagliata al balsamico
Hovězí guláš - nejlepší recept
Vylepšené bramboráčky
Babiččiná sekaná
Plněné papriky s rajskou omáčkou
Hovězí pečeně s cibulovou omáčkou

Hovězí pečeně je klasika, která je neodmyslitelnou součastí české kuchyně. Dnešní recept na hovězí pečeni bude doplněn o cibuli.
Hovězí pečeně pro 6 osob
Doba přípravy: 5 minutDoba vaření: 2 hodiny
Ingredience na hovězí pečeni:
- 1,5 kg hovězí pečeně
- sůl a pepř
- 6 středních cibulí (oloupaných a nakrájených)
- 3 lžíce másla
- 120 ml zásmažky z másla, mouky, kuřecího vývaru, pepře a soli
- 2 šálky kuřecího vývaru
Příprava hovězí pečeně:
V mase uděláme po celém povrchu hluboké zářezy. Maso posypeme solí a pepřem. Maso orestujeme 2 minuty na másle z každé strany. Přidáme cibuli se špetkou soli a pepře. Pak přilijeme zásmažku a kuřecí vývar. Přivedeme k varu a pečeme asi hodinu a půl na 110 ° C. Pečeně by měla zůstat ve středu růžová.Autor: jlk
Hovězí pečeně je klasika, která je neodmyslitelnou součastí české kuchyně. Dnešní recept na hovězí pečeni bude doplněn o cibuli. Hovězí pečeně s cibulovou omáčkou
Nejlepší recept
307
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ