Roastbeef ve slané krustě
Hovězí tagliata al balsamico
Carbonade alla fiamminga
Hovězí biftek s mrkvovým pyré
Dušené hovězí
Hovězí tagliata
Hovězí pečeně s cibulovou omáčkou
Hovězí guláš - nejlepší recept
Hovězí tagliata al balsamico
Carbonade alla fiamminga
Hovězí biftek s mrkvovým pyré
Dušené hovězí
Hovězí tagliata
Hovězí pečeně s cibulovou omáčkou
Hovězí guláš - nejlepší recept
Roastbeef ve slané krustě
Roastbeef ve slané krustě je zajímavý svou úpravou. Maso se peče v krustě ze soli a výsledek opravdu stojí za to. Ideální je s pečenými brambory.
Roastbeef ve slané krustě pro 4 osoby:
Doba přípravy: 1,5 hodinyIngredience na roastbeef:
- 1 kg hovězího roastbeefu
- 2 kg hrubé mořské soli
- 2 větvičky rozmarýnu
- 5 bobkových listů
- 1 větvička tymiánu
Příprava roastbeefu:
Rozehřejte troubu na 200 stupňů. Maso můžete svázat, aby mělo tvar. Bylinky nasekejte na hrubo a maso v nich obalte. Připravte si vyšší pekáč, nasypejte do něj sůl a maso do ni ponořte tak, aby bylo kolem masa z každé strany aspoň 2-3 cm soli. Poté pečte alespoň 40-45 minut. Délka pečení záleží na velikosti masa. Po upečení vyjměte maso z trouby a nechte jej vychladnout v solné krustě 20 minut. Pak rozlomte solnou krustu, maso vyjměte a nakrájejte.Autor: Jada
Roastbeef ve slané krustě je zajímavý svou úpravou. Maso se peče v krustě ze soli a výsledek opravdu stojí za to. Ideální je s pečenými brambory. Roastbeef ve slané krustě
Nejlepší recept
333
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ