Zapečené vepřové kotlety
Irský hrnec - šťavnaté maso pečené společně s brambory
Vepřová pečeně na švestkách
Vepřové kotlety s pestem
Vepřové kotlety na rozmarýnu
Vepřové maso v těstíčku
Pečený bůček na bramborách
Vepřové nudličky po čínsku
Vepřový perkelt
Irský hrnec - šťavnaté maso pečené společně s brambory
Vepřová pečeně na švestkách
Vepřové kotlety s pestem
Vepřové kotlety na rozmarýnu
Vepřové maso v těstíčku
Pečený bůček na bramborách
Vepřové nudličky po čínsku
Vepřový perkelt
Zapečené vepřové kotlety
Zapečené vepřové kotlety s lečem jsou výborným tipem na oběd nebo večeři. Kotlety podáváme s bramborovou kaší nebo bramborem.
Ingredience na zapečené vepřové kotlety:
- plátky vepřové kotlety
- stejný počet tenkých plátků anglické slaniny
- sůl a mletý pepř
- koření na vepřovou pečení
- 1 sklenice sterilovaného zeleninového leča
- tvrdý sýr
- smetana na vaření
Příprava zapečených vepřových kotlet:
1. Maso lehce naklepeme, z obou stran osolíme, opepříme a posypeme kořením na pečeni. Naskládáme do pekáče vytřeného olejem.
2. Na každý kousek masa položíme plátek slaniny a hromádku leča. Šťávu zbylou ve sklenici rozlijeme mezi maso.
3. Všechno posypeme strouhaným sýrem a zalijeme smetanou. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme do změknutí.
Zapečené vepřové kotlety. Zapečené vepřové kotlety s lečem jsou výborným tipem na oběd nebo večeři. Kotlety podáváme s bramborovou kaší nebo bramborem.
Nejlepší recept
323
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ