Zapečené vepřové kotlety

25.02 2015|Vepřové maso
Zapečené vepřové kotlety

Zapečené vepřové kotlety s lečem jsou výborným tipem na oběd nebo večeři. Kotlety podáváme s bramborovou kaší nebo bramborem.

Ingredience na zapečené vepřové kotlety:

  • plátky vepřové kotlety
  • stejný počet tenkých plátků anglické slaniny
  • sůl a mletý pepř
  • koření na vepřovou pečení
  • 1 sklenice sterilovaného zeleninového leča
  • tvrdý sýr
  • smetana na vaření

Příprava zapečených vepřových kotlet:


1. Maso lehce naklepeme, z obou stran osolíme, opepříme a posypeme kořením na pečeni. Naskládáme do pekáče vytřeného olejem.

2. Na každý kousek masa položíme plátek slaniny a hromádku leča. Šťávu zbylou ve sklenici rozlijeme mezi maso.

3. Všechno posypeme strouhaným sýrem a zalijeme smetanou. Vložíme do vyhřáté trouby a pečeme do změknutí.

Zapečené vepřové kotlety. Zapečené vepřové kotlety s lečem jsou výborným tipem na oběd nebo večeři. Kotlety podáváme s bramborovou kaší nebo bramborem.
Nejlepší recept

 303 
  Komentáře
YouTube video
Přidat obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ