Vepřové maso v těstíčku
Zapečené vepřové kotlety
Irský hrnec - šťavnaté maso pečené společně s brambory
Vepřová pečeně na švestkách
Vepřové kotlety s pestem
Pečený bůček na bramborách
Vepřové nudličky po čínsku
Vepřový perkelt
Segedín z krkovice
Zapečené vepřové kotlety
Irský hrnec - šťavnaté maso pečené společně s brambory
Vepřová pečeně na švestkách
Vepřové kotlety s pestem
Pečený bůček na bramborách
Vepřové nudličky po čínsku
Vepřový perkelt
Segedín z krkovice
Vepřové maso v těstíčku

Vepřové maso v těstíčku sází na těstičko z piva a tvarůžků. Kdo miluje olomoucké tvarůžky, určitě si oblíbí i tento chutný recept.
Ingredience na vepřové maso v těstíčku:
- 750 g vepřového masa (kýta, krkovička, ...)
- 1 balíček tvarůžků
- 1 vejce
- 150 ml piva
- hladká mouka
- sůl
- tuk na smažení
Příprava vepřového masa v těstíčku:
1. Tvarůžky nastrouháme, přidáme k nim vejce, zalijeme pivem a přidáme tolik mouky, aby vzniklo řídké těstíčko.
2. Maso nakrájíme na kousky a osolíme. Kousky namáčíme v těstíčku a smažíme ve vyšší vrstvě tuku dokřupava. Odkládáme na ubrousky.
3. Podáváme s bramborami a čerstvou zeleninou.
Autor: Jarka
Vepřové maso v těstíčku sází na těstičko z piva a tvarůžků. Kdo miluje olomoucké tvarůžky, určitě si oblíbí i tento chutný recept. Vepřové maso v těstíčku
Nejlepší recept
342
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ