Vepřové maso v těstíčku

11.08 2015|Vepřové maso
Vepřové maso v těstíčku

Vepřové maso v těstíčku sází na těstičko z piva a tvarůžků. Kdo miluje olomoucké tvarůžky, určitě si oblíbí i tento chutný recept.

Ingredience na vepřové maso v těstíčku:

  • 750 g vepřového masa (kýta, krkovička, ...)
  • 1 balíček tvarůžků
  • 1 vejce
  • 150 ml piva
  • hladká mouka
  • sůl
  • tuk na smažení

Příprava vepřového masa v těstíčku:


1. Tvarůžky nastrouháme, přidáme k nim vejce, zalijeme pivem a přidáme tolik mouky, aby vzniklo řídké těstíčko.

2. Maso nakrájíme na kousky a osolíme. Kousky namáčíme v těstíčku a smažíme ve vyšší vrstvě tuku dokřupava. Odkládáme na ubrousky.

3. Podáváme s bramborami a čerstvou zeleninou.

Autor: Jarka

Vepřové maso v těstíčku sází na těstičko z piva a tvarůžků. Kdo miluje olomoucké tvarůžky, určitě si oblíbí i tento chutný recept. Vepřové maso v těstíčku
Nejlepší recept

 342 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ