Vepřové nudličky po čínsku
Pečený bůček na bramborách
Vepřové maso v těstíčku
Zapečené vepřové kotlety
Irský hrnec - šťavnaté maso pečené společně s brambory
Vepřový perkelt
Segedín z krkovice
Vepřové ragú s okurkou
Vepřové kotlety po maďarsku
Pečený bůček na bramborách
Vepřové maso v těstíčku
Zapečené vepřové kotlety
Irský hrnec - šťavnaté maso pečené společně s brambory
Vepřový perkelt
Segedín z krkovice
Vepřové ragú s okurkou
Vepřové kotlety po maďarsku
Vepřové nudličky po čínsku
Vepřové nudličky po čínsku zaujmou všechny milovníky čínské a asijské kuchyně. Nudličky podáváme s čínskými nudlemi nebo rýží.
Ingredience na vepřové nudličky po čínsku:
pro 4 osoby
250 kcal na 100 g
30 min.
250 kcal na 100 g
30 min.
- 500 g vepřové kýty
- 1 bílek
- 1 lžíce solamylu
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku
- po půlce červené, žluté a zelené papriky
- 4 lžíce oleje
- 3 lžíce sojové omáčky
- sůl
- 1 balení rýžových nudlí
Příprava vepřových nudliček po čínsku:
1. Omyté a osušené maso nakrájíme na nudličky.
2. V misce vidličkou rozšleháme bílek se solamylem a lžící studené vody. Přidáme maso a promícháme. Necháme chvíli v chladu odpočinout.
3. Česnek, cibuli i papriky očistíme. Česnek pokrájíme na plátky, cibuli na kolečka nebo půlkolečka, papriky na drobné kostičky.
4. V hlubší pánvi zahřejeme trochu oleje, přisypeme maso a za stálého míchání 5-7 minut opékáme.
5. Osolíme, přidáme všechnu zeleninu a smažíme dalších 5-6 minut.
6. Nakonec vmícháme sojovou omáčku, 1 lžíci oleje a dále už nevaříme.
Autor: Gourmet
Vepřové nudličky po čínsku jsou oblíbená pochoutka všech příznivců asijské kuchyně. Nudličky servírujeme s rýží nebo nudlemi. Vepřové nudličky po čínsku recept
Nejlepší recept
313
Komentáře ( 1 )
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ
Exitus|07.06 2017 12:47
Vyzkoušeno a bylo to vynikající, já to dělal s jasmínovou rýží a vedle v kastrulku přidělal sosík na přelití z tohoto videa(viz odkaz níže) a maso zalil ústřicovou a sojovou okmáčkou(pul na pul) aby to bylo jemnější :)
Odpovědět
1