Vepřové nudličky po čínsku

02.09 2015|Vepřové maso
Vepřové nudličky po čínsku

Vepřové nudličky po čínsku zaujmou všechny milovníky čínské a asijské kuchyně. Nudličky podáváme s čínskými nudlemi nebo rýží.

Ingredience na vepřové nudličky po čínsku:

pro 4 osoby
250 kcal na 100 g
30 min.
  • 500 g vepřové kýty
  • 1 bílek
  • 1 lžíce solamylu
  • 1 cibule
  • 2 stroužky česneku
  • po půlce červené, žluté a zelené papriky
  • 4 lžíce oleje
  • 3 lžíce sojové omáčky
  • sůl
  • 1 balení rýžových nudlí

Příprava vepřových nudliček po čínsku:


1. Omyté a osušené maso nakrájíme na nudličky.

2. V misce vidličkou rozšleháme bílek se solamylem a lžící studené vody. Přidáme maso a promícháme. Necháme chvíli v chladu odpočinout.

3. Česnek, cibuli i papriky očistíme. Česnek pokrájíme na plátky, cibuli na kolečka nebo půlkolečka, papriky na drobné kostičky.

4. V hlubší pánvi zahřejeme trochu oleje, přisypeme maso a za stálého míchání 5-7 minut opékáme.

5. Osolíme, přidáme všechnu zeleninu a smažíme dalších 5-6 minut.

6. Nakonec vmícháme sojovou omáčku, 1 lžíci oleje a dále už nevaříme.

Autor: Gourmet

Vepřové nudličky po čínsku jsou oblíbená pochoutka všech příznivců asijské kuchyně. Nudličky servírujeme s rýží nebo nudlemi. Vepřové nudličky po čínsku recept
Nejlepší recept

 313 
  Komentáře ( 1 )

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ
Exitus|07.06 2017 12:47
Vyzkoušeno a bylo to vynikající, já to dělal s jasmínovou rýží a vedle v kastrulku přidělal sosík na přelití z tohoto videa(viz odkaz níže) a maso zalil ústřicovou a sojovou okmáčkou(pul na pul) aby to bylo jemnější :)
Odpovědět
 1