Vepřové kotlety po maďarsku

10.08 2015|Vepřové maso
Vepřové kotlety po maďarsku

Vepřové kotlety po maďarsku jsou sytým jídlem, které nasytí celou rodinu. Ideální přílohou ke kotletám jsou brambory nebo bramborový knedlík.

Ingredience na vepřové kotlety po maďarsku:

  • 4 kotlety
  • 60 g slaniny
  • 1 cibule
  • 1 lžička mleté papriky
  • 1 lžička kečupu
  • 1 - 2 stroužky česneku
  • 300 g kysaného zelí
  • 1 paprika
  • 2 párky
  • sůl
  • kmín
  • 1 lžíce oleje

Příprava vepřových kotlet po maďarsku:


1. Do tlakového hrnce dáme olej a rozpustíme na něm slaninu. Na slanině prudce osmažíme naklepané a osolené kotlety a vyjmeme.

2. Vsypeme pokrájenou cibuli, osmažíme, přidáme mletou papriku, kečup, rozmačkaný česnek, osolíme, promícháme. Na to zelí, okmínujeme, položíme na ně kotlety, posypeme pokrájenou paprikou a na kolečka pokrájenými párky.

3. Zalejeme vodou (asi 1 hrnek), hrnec zavřeme a vaříme 30 minut.

Autor: Lily

Vepřové kotlety po maďarsku jsou sytým jídlem, které nasytí celou rodinu. Ideální přílohou ke kotletám jsou brambory nebo bramborový knedlík. Vepřové kotlety po maďarsku
Nejlepší recept

 318 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ