Vepřové kotlety po maďarsku
Vepřové ragú s okurkou
Segedín z krkovice
Vepřový perkelt
Vepřové nudličky po čínsku
Vepřová pečeně s nádivkou
Vepřové kotlety v majonéze
Vepřové kotlety po srbsku
Vepřové kotlety s cibulí
Vepřové ragú s okurkou
Segedín z krkovice
Vepřový perkelt
Vepřové nudličky po čínsku
Vepřová pečeně s nádivkou
Vepřové kotlety v majonéze
Vepřové kotlety po srbsku
Vepřové kotlety s cibulí
Vepřové kotlety po maďarsku

Vepřové kotlety po maďarsku jsou sytým jídlem, které nasytí celou rodinu. Ideální přílohou ke kotletám jsou brambory nebo bramborový knedlík.
Ingredience na vepřové kotlety po maďarsku:
- 4 kotlety
- 60 g slaniny
- 1 cibule
- 1 lžička mleté papriky
- 1 lžička kečupu
- 1 - 2 stroužky česneku
- 300 g kysaného zelí
- 1 paprika
- 2 párky
- sůl
- kmín
- 1 lžíce oleje
Příprava vepřových kotlet po maďarsku:
1. Do tlakového hrnce dáme olej a rozpustíme na něm slaninu. Na slanině prudce osmažíme naklepané a osolené kotlety a vyjmeme.
2. Vsypeme pokrájenou cibuli, osmažíme, přidáme mletou papriku, kečup, rozmačkaný česnek, osolíme, promícháme. Na to zelí, okmínujeme, položíme na ně kotlety, posypeme pokrájenou paprikou a na kolečka pokrájenými párky.
3. Zalejeme vodou (asi 1 hrnek), hrnec zavřeme a vaříme 30 minut.
Autor: Lily
Vepřové kotlety po maďarsku jsou sytým jídlem, které nasytí celou rodinu. Ideální přílohou ke kotletám jsou brambory nebo bramborový knedlík. Vepřové kotlety po maďarsku
Nejlepší recept
318
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ