Vepřové kotlety v majonéze
Vepřová pečeně s nádivkou
Vepřové kotlety po maďarsku
Vepřové ragú s okurkou
Segedín z krkovice
Vepřové kotlety po srbsku
Vepřové kotlety s cibulí
Nejlepší segedínský guláš z vepřového masa
Vepřový steak s rajčaty a bazalkou
Vepřová pečeně s nádivkou
Vepřové kotlety po maďarsku
Vepřové ragú s okurkou
Segedín z krkovice
Vepřové kotlety po srbsku
Vepřové kotlety s cibulí
Nejlepší segedínský guláš z vepřového masa
Vepřový steak s rajčaty a bazalkou
Vepřové kotlety v majonéze
Hledáte pohodlný, rychlý a samozřejmě chutný recept na vepřové kotlety? Pak vyzkoušejte vepřové kotlety v majonéze, pečené v troubě. Kotlety jsou vynikající v kombinaci s bramborem na jakýkoliv způsob a se salátem.
Ingredience na vepřové kotlety v majonéze:
- 4 plátky vepřové kotlety
- sůl
- 4 velké cibule
- 50 g tvrdého sýra
- 250 ml majonézy
- 1 lžička karí
- 2 lžičky grilovacího koření
- 3 lžičky kremžské hořčice
Příprava vepřových kotlet v majonéze:
1. Všechny suroviny na marinádu promícháme. Maso osolíme a lehce naklepeme. Plátky masa protáhneme marinádou, naskládáme do misky a zbytkem marinády zalijeme.
2. Necháme v chladu uležet, nejlépe do druhého dne. Cibuli nahrubo nasekáme. Tři cibule rozprostřeme na dno pekáče. Na cibuli naskládáme maso obalené marinádou a posypeme je zbývající cibulí.
3. Přikryjeme a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Po 50 minutách posypeme maso nastrouhaným sýrem a ještě dalších 20 minut pečeme. Na posledních 10 minut můžeme pekáč odkrýt.
Autor: Mak
Vepřové kotlety v majonéze pečené v troubě jsou rychlé, jednoduché na přípravu a chutné. Ke kotletám se nejlépe hodí brambory. Vepřové kotlety v majonéze
Nejlepší recept
318
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ