Vepřové kotlety v majonéze

09.02 2017|Vepřové maso
Vepřové kotlety v majonéze

Hledáte pohodlný, rychlý a samozřejmě chutný recept na vepřové kotlety? Pak vyzkoušejte vepřové kotlety v majonéze, pečené v troubě. Kotlety jsou vynikající v kombinaci s bramborem na jakýkoliv způsob a se salátem.

Ingredience na vepřové kotlety v majonéze:

  • 4 plátky vepřové kotlety
  • sůl
  • 4 velké cibule
  • 50 g tvrdého sýra
Marináda:
  • 250 ml majonézy
  • 1 lžička karí
  • 2 lžičky grilovacího koření
  • 3 lžičky kremžské hořčice

Příprava vepřových kotlet v majonéze:


1. Všechny suroviny na marinádu promícháme. Maso osolíme a lehce naklepeme. Plátky masa protáhneme marinádou, naskládáme do misky a zbytkem marinády zalijeme.

2. Necháme v chladu uležet, nejlépe do druhého dne. Cibuli nahrubo nasekáme. Tři cibule rozprostřeme na dno pekáče. Na cibuli naskládáme maso obalené marinádou a posypeme je zbývající cibulí.

3. Přikryjeme a vložíme do trouby vyhřáté na 200°C. Po 50 minutách posypeme maso nastrouhaným sýrem a ještě dalších 20 minut pečeme. Na posledních 10 minut můžeme pekáč odkrýt.

Autor: Mak

Vepřové kotlety v majonéze pečené v troubě jsou rychlé, jednoduché na přípravu a chutné. Ke kotletám se nejlépe hodí brambory. Vepřové kotlety v majonéze
Nejlepší recept

 318 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ