Vepřové ragú s okurkou
Segedín z krkovice
Vepřový perkelt
Vepřové nudličky po čínsku
Pečený bůček na bramborách
Vepřové kotlety po maďarsku
Vepřová pečeně s nádivkou
Vepřové kotlety v majonéze
Vepřové kotlety po srbsku
Segedín z krkovice
Vepřový perkelt
Vepřové nudličky po čínsku
Pečený bůček na bramborách
Vepřové kotlety po maďarsku
Vepřová pečeně s nádivkou
Vepřové kotlety v majonéze
Vepřové kotlety po srbsku
Vepřové ragú s okurkou

Co připravit z vepřového masa? Možností je mnoho. Pokud máte koupené plecko, může uvařit vepřové ragú a podávat ho třeba s bramborovým knedlíkem.
Ingredience na vepřové ragú:
- 600 g vepřového plecka
- olej
- 3 cibule
- 1 lžíce hořčice
- 6 sterilovaných okurků
- sůl a mletý pepř
- mletá paprika
- majoránka
- mletý kmín
- 2 lžíce hladké mouky
Příprava vepřového ragú:
1. Maso pokrájíme na kostky, 2 cibule nadrobno.
2. Na rozpáleném oleji necháme zpěnit cibuli, přidáme maso a za častého míchání smažíme dohněda.
3. Osolíme, okořeníme, přidáme hořčici a podlijeme horkou vodou. Pod pokličkou dusíme doměkka.
4. Okurky a třetí cibuli nakrájíme na kostičky a přidáme k měkkému masu.
5. Mouku rozkvedláme v troše studené vody a vlijeme do hrnce. Promícháme a povaříme ještě 15 minut.
Autor: Táňa
Vepřové ragú. Co připravit z vepřového masa? Možností je mnoho. Pokud máte koupené plecko, může uvařit vepřové ragú a podávat ho třeba s bramborovým knedlíkem.
Nejlepší recept
314
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ