Vepřové ragú s okurkou

11.01 2015|Vepřové maso
Vepřové ragú s okurkou

Co připravit z vepřového masa? Možností je mnoho. Pokud máte koupené plecko, může uvařit vepřové ragú a podávat ho třeba s bramborovým knedlíkem.

Ingredience na vepřové ragú:

  • 600 g vepřového plecka
  • olej
  • 3 cibule
  • 1 lžíce hořčice
  • 6 sterilovaných okurků
  • sůl a mletý pepř
  • mletá paprika
  • majoránka
  • mletý kmín
  • 2 lžíce hladké mouky

Příprava vepřového ragú:


1. Maso pokrájíme na kostky, 2 cibule nadrobno.

2. Na rozpáleném oleji necháme zpěnit cibuli, přidáme maso a za častého míchání smažíme dohněda.

3. Osolíme, okořeníme, přidáme hořčici a podlijeme horkou vodou. Pod pokličkou dusíme doměkka.

4. Okurky a třetí cibuli nakrájíme na kostičky a přidáme k měkkému masu.

5. Mouku rozkvedláme v troše studené vody a vlijeme do hrnce. Promícháme a povaříme ještě 15 minut.

Autor: Táňa

Vepřové ragú. Co připravit z vepřového masa? Možností je mnoho. Pokud máte koupené plecko, může uvařit vepřové ragú a podávat ho třeba s bramborovým knedlíkem.
Nejlepší recept

 314 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ