Vepřový jazyk s křenovou omáčkou
Bratislavské plecko na smetaně
Hodolanská omáčka
Vepřové medailonky s marinovanými houbami a cibulovou omáčkou
Šašlik sezóna: Vše co potřebujete vědět o přípravě šašliku
Marinovaná vepřová játra
Vepřové srdce a jazyk na smetaně
Vepřový pilaf
Zapečené francouzské brambory
Bratislavské plecko na smetaně
Hodolanská omáčka
Vepřové medailonky s marinovanými houbami a cibulovou omáčkou
Šašlik sezóna: Vše co potřebujete vědět o přípravě šašliku
Marinovaná vepřová játra
Vepřové srdce a jazyk na smetaně
Vepřový pilaf
Zapečené francouzské brambory
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou
Kdo jednou ochutnal vepřový jazyk, ví, že je to opravdová pochoutka. Vepřový jazyk v kombinaci s domácí křenovou omáčkou je pak delikatesa.
Ingredience na vepřový jazyk s křenovou omáčkou:
- 2 vepřové jazyky
- 1 cibule
- 5 kuliček nového koření
- 2 bobkové listy
- sůl
- 2 lžíce polohrubé mouky
- 1 lžíce oleje
- vývar
- 2 - 3 lžíce strouhaného křenu
- pepř a sůl
Příprava vepřového jazyka s křenovou omáčkou:
1. Očištěné jazyky uvaříme v osolené vodě s cibulí a kořením doměkka. Ještě horké sloupneme a nakrájíme na plátky. Z oleje a mouky uděláme světlou jíšku, zalijeme ji vývarem a dobře provaříme.
2. Vmícháme nastrouhaný křen a ochutíme pepřem a solí, můžeme zjemnit kousíčkem másla.
3. Plátky masa podáváme s vařenými brambory, přelité omáčkou.
Autor: liv
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou. Kdo jednou ochutnal vepřový jazyk, ví, že je to opravdová pochoutka. Vepřový jazyk v kombinaci s domácí křenovou omáčkou je pak delikatesa.
Nejlepší recept
332
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ