Marinovaná vepřová játra
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou
Bratislavské plecko na smetaně
Hodolanská omáčka
Vepřové medailonky s marinovanými houbami a cibulovou omáčkou
Vepřové srdce a jazyk na smetaně
Vepřový pilaf
Zapečené francouzské brambory
Bramborový guláš s fazolemi a paprikou
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou
Bratislavské plecko na smetaně
Hodolanská omáčka
Vepřové medailonky s marinovanými houbami a cibulovou omáčkou
Vepřové srdce a jazyk na smetaně
Vepřový pilaf
Zapečené francouzské brambory
Bramborový guláš s fazolemi a paprikou
Marinovaná vepřová játra
Marinovaná vepřová játra jsou výborným tipem k večeři. Játra můžete podávat s chlebem, kečupem nebo tatarskou omáčkou.
Ingredience na marinovaná vepřová játra:
- 600 g vepřových jater
- 5 lžic oleje
- 1 lžička mleté papriky
- 1 lžička kari
- 0,5 lžičky pepře
- 1 lžička drceného kmínu
- sůl
- cibule
- snítka saturejky
Příprava marinovaných vepřových jater:
1. Olej smícháme s pepřem, paprikou, kari a kmínem.
2. Očištěná osušená játra nakrájíme na kousky a promícháme s ochuceným olejem. Necháme 60 minut v chladu.
3. Obsah misky vyklopíme na rozpálenou pánev a za občasného promíchání opečeme.
4. Na talíři játra osolíme, posypeme nakrájenou cibulí a ozdobíme saturejkou.
Autor: Iva
Marinovaná vepřová játra jsou výborným tipem k večeři. Játra můžete podávat s chlebem, kečupem nebo tatarskou omáčkou. Marinovaná vepřová játra
Nejlepší recept
342
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ