Marinovaná vepřová játra

14.08 2015|Vepřové maso

Marinovaná vepřová játra jsou výborným tipem k večeři. Játra můžete podávat s chlebem, kečupem nebo tatarskou omáčkou.

Ingredience na marinovaná vepřová játra:

  • 600 g vepřových jater
  • 5 lžic oleje
  • 1 lžička mleté papriky
  • 1 lžička kari
  • 0,5 lžičky pepře
  • 1 lžička drceného kmínu
  • sůl
  • cibule
  • snítka saturejky

Příprava marinovaných vepřových jater:


1. Olej smícháme s pepřem, paprikou, kari a kmínem.

2. Očištěná osušená játra nakrájíme na kousky a promícháme s ochuceným olejem. Necháme 60 minut v chladu.

3. Obsah misky vyklopíme na rozpálenou pánev a za občasného promíchání opečeme.

4. Na talíři játra osolíme, posypeme nakrájenou cibulí a ozdobíme saturejkou.

Autor: Iva

Marinovaná vepřová játra jsou výborným tipem k večeři. Játra můžete podávat s chlebem, kečupem nebo tatarskou omáčkou. Marinovaná vepřová játra
Nejlepší recept

 343 
  Komentáře
YouTube video
Přidat obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ