Bramborový guláš s fazolemi a paprikou
Zapečené francouzské brambory
Vepřový pilaf
Vepřové srdce a jazyk na smetaně
Marinovaná vepřová játra
Halušky s brynzou a smetanou
Zelné závitky plněné mletým masem
Zeleninové karbenátky s mletým masem
Bůčková roláda
Zapečené francouzské brambory
Vepřový pilaf
Vepřové srdce a jazyk na smetaně
Marinovaná vepřová játra
Halušky s brynzou a smetanou
Zelné závitky plněné mletým masem
Zeleninové karbenátky s mletým masem
Bůčková roláda
Bramborový guláš s fazolemi a paprikou
Bramborový guláš s fazolemi a paprikou je velmi vydatné jídlo, kterým nakrmíte celou rodinu. K bramborovému guláši podáváme čerstvé pečivo.
Ingredience na bramborový guláš s fazolemi:
Pro 4 osoby
74 kcal na 100 g
74 kcal na 100 g
- 5 středních brambor
- 150-200 g uzeniny
- 3-4 zelené papriky
- 1 plechovka červených fazolí ve slaném nálevu
- 1 velká cibule
- sůl
- mletý pepř
- drcený kmín
- mletá sladká paprika
- mletá pálivá paprika
- majoránka
- 2 lžíce hladké mouky
- olej
- 3-4 stroužky česneku
Příprava bramborového guláše s fazolemi:
1. Na dno hrnce nalijeme trochu oleje. Na něm osmahneme pokrájenou cibuli do zesklovatění. Přisypeme lžičku sladké mleté papriky a špetku pálivé. Přidáme mouku a usmažíme cibulovo-paprikovou jíšku (jen krátce, aby paprika nezhořkla).
2. Do hrnce přidáme na kostičky pokrájené brambory a uzeninu, promícháme a zalijeme vodou. Osolíme, opepříme, okmínujeme a přisypeme trochu majoránky a na proužky pokrájené očištěné papriky. Pod pokličkou vaříme do změknutí brambor, asi 10 minut.
3. Nakonec přisypeme scezené a propláchuté fazole a necháme ještě asi 5 minut vařit. Dochutíme solí a rozmačkaným česnekem.
Bramborový guláš s fazolemi a paprikou je velmi vydatné jídlo, kterým nakrmíte celou rodinu. K bramborovému guláši podáváme čerstvé pečivo. Bramborový guláš s fazolemi a paprikou
Nejlepší recept
320
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ