Zapečené francouzské brambory
Vepřový pilaf
Vepřové srdce a jazyk na smetaně
Marinovaná vepřová játra
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou
Bramborový guláš s fazolemi a paprikou
Halušky s brynzou a smetanou
Zelné závitky plněné mletým masem
Zeleninové karbenátky s mletým masem
Vepřový pilaf
Vepřové srdce a jazyk na smetaně
Marinovaná vepřová játra
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou
Bramborový guláš s fazolemi a paprikou
Halušky s brynzou a smetanou
Zelné závitky plněné mletým masem
Zeleninové karbenátky s mletým masem
Zapečené francouzské brambory
Zapečené francouzské brambory jsou klasika, kterou můžete nakrmit celou rodinu. Přidat do nich můžete v podstatě cokoliv, co máte rádi.
Ingredience na zapečené francouzské brambory:
- 1 kg brambor
- 6 špekáčků
- 1 - 2 cibule
- 3 - 4 nakládané okurky
- 4 vejce
- 1 dl mléka
- sůl
- mletý pepř
- olej
Příprava zapečených francouzských brambor:
1. Brambory uvaříme ve slupce. Oloupeme a nakrájíme na kousky.
2. Pekáč vymažeme olejem, rozložíme do něj polovinu pokrájených brambor. Osolíme.
3. Špekáčky nakrájíme na kostičky a rozložíme na brambory. Cibuli a okurky pokrájíme nadrobno a nasypeme na špekáčky.
4. Přikryjeme druhou polovinou brambor, opět lehce osolíme. Celá vejce rozšleháme vidličkou s mlékem, osolíme, opepříme a rovnoměrně rozlijeme na brambory.
5. Vložíme do trouby vyhřáté na 200°C a zapékáme asi 30 minut.
Autor: Lena
Zapečené francouzské brambory jsou klasika, kterou můžete nakrmit celou rodinu. Přidat do nich můžete v podstatě cokoliv, co máte rádi. Zapečené francouzské brambory
Nejlepší recept
336
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ