Vepřový pilaf
Vepřové srdce a jazyk na smetaně
Marinovaná vepřová játra
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou
Bratislavské plecko na smetaně
Zapečené francouzské brambory
Bramborový guláš s fazolemi a paprikou
Halušky s brynzou a smetanou
Zelné závitky plněné mletým masem
Vepřové srdce a jazyk na smetaně
Marinovaná vepřová játra
Vepřový jazyk s křenovou omáčkou
Bratislavské plecko na smetaně
Zapečené francouzské brambory
Bramborový guláš s fazolemi a paprikou
Halušky s brynzou a smetanou
Zelné závitky plněné mletým masem
Vepřový pilaf

Vepřový pilaf je jednoduché a rychlé jídlo, které si můžete připravit třeba k večeři. Pilaf se skládá z vepřového masa a rýže.
Ingredience na vepřový pilaf:
- 500 g vepřového masa
- lžíce sádla
- 1 velká cibule
- 1 lžička mleté papriky
- sůl
- 2 hrnky rýže
- rajská omáčka
Příprava vepřového pilafu:
1. Maso pokrájíme na malé kousky, cibuli nadrobno.
2. Do kastrolu dáme trochu sádla a na něm osmažíme cibuli do zezlátnutí. Přidáme papriku, maso, osolíme a za stálého míchání několik minut opékáme. Pak podlijeme vodou nebo vývarem a pod pokličkou dusíme do změknutí masa, asi půl hodiny.
3. Když je maso měkké, zamícháme k němu propláchnutou rýži a zalijeme horkou vodou tak, aby voda dosahovala asi 2 prsty nad rýži.
4. Přisolíme, přikryjeme pokličkou a vložíme do vyhřáté trouby. V troubě dusíme až je rýže hotová ( cca půl hodiny).
Autor: Mimi
Vepřový pilaf. Vepřový pilaf je jednoduché a rychlé jídlo, které si můžete připravit třeba k večeři. Pilaf se skládá z vepřového masa a rýže.
Nejlepší recept
347
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ