Vepřové azu
Zapečené brambory s pohankou
Fazolový guláš
Babiččiny špekové knedlíky
Maminčiny bramborové knedlíky s uzeným masem
Vepřové plátky s tarhoňou
Kapustové karbenátky
Zadělávaná kapusta
Hamburská kýta na smetaně
Zapečené brambory s pohankou
Fazolový guláš
Babiččiny špekové knedlíky
Maminčiny bramborové knedlíky s uzeným masem
Vepřové plátky s tarhoňou
Kapustové karbenátky
Zadělávaná kapusta
Hamburská kýta na smetaně
Vepřové azu
Azu je tradiční pokrm tatarské kuchyně. Obvykle se připravuje z hovězího masa, dnes si jej však uděláme z vepřového. Kromě masa přidáme mrkev, kukuřici, fazole a koření.
Ingredience na vepřové azu:
- 500 g vepřového masa
- 2 větší cibule
- 6 lžic kečupu
- olej
- 1 plechovka sterilované kukuřice
- 1 plechovka fazolí s chilli omáčkou
- 1-2 mrkve
- sůl
- worchestrová omáčka
- 1 hrnek rýže
Příprava vepřového azu:
1. Maso nakrájejte na kousky a promíchejte se dvěma lžícemi oleje. Nechte minimálně hodinu odpočinout, můžete však i přes noc.
2. Rozehřejte olej a maso ze všech stran osmahněte. Osolte, zastříkněte worchestrovou omáčkou a přidejte na kolečka nakrájenou mrkev a nadrobno posekanou cibuli.
3. Chvíli společně opékejte. Pak přidejte scezenou kukuřici, fazole i s omáčkou, kečup a promíchejte. Podlijte troškou vody a pod pokličkou chvíli poduste.
4. Nakonec vmíchejte běžným způsobem uvařenou rýži. Podávejte se zeleninovým salátem.
Autor: Lily
Vepřové azu. Azu je tradiční pokrm tatarské kuchyně. Obvykle se připravuje z hovězího masa, dnes si jej však uděláme z vepřového. Kromě masa přidáme mrkev, kukuřici, fazole a koření.
Nejlepší recept
319
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ