Fazolový guláš
Babiččiny špekové knedlíky
Maminčiny bramborové knedlíky s uzeným masem
Pečené uzené koleno na pivě
Bramborové šišky se špenátem
Zapečené brambory s pohankou
Vepřové azu
Vepřové plátky s tarhoňou
Kapustové karbenátky
Babiččiny špekové knedlíky
Maminčiny bramborové knedlíky s uzeným masem
Pečené uzené koleno na pivě
Bramborové šišky se špenátem
Zapečené brambory s pohankou
Vepřové azu
Vepřové plátky s tarhoňou
Kapustové karbenátky
Fazolový guláš

Dobrý fazolový guláš s uzeným masem dokáže zasytit celou rodinu i na dva dny. Druhý den je fazolový guláš více uležený, a díky tomu i chutnější.
Ingredience na fazolový guláš:
- 300 g bílých fazolí
- 200 g uzeného bůčku nebo klobásy
- 40 g tuku
- 1 velká cibule
- lžíce hladké mouky
- 1 lžička mleté sladké papriky
- 2 - 3 lžíce rajčatového protlaku
- sůl
- česnek
Příprava fazolového guláše:
1. Den předem namočíme fazole, vodu nesléváme, přidáme na kostičky nakrájené uzené maso nebo klobásu a zvolna dohromady vaříme, až je obojí měkké.
2. Potom zahustíme růžovou cibulovou zásmažkou, do které jsme před dokončením přidali papriku. Obojí ještě dohromady povaříme a podle chuti přidáme rajčatový protlak. Podle chutí osolíme a přidáme prolisovaný česnek.
Autor: Vanda
Fazolový guláš je ideálním pokrmem pro velkou rodinu. Guláš z fazolí a uzeného je nejchutnější druhý den. Fazolový guláš si připravíme
Nejlepší recept
330
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ