Kapustové karbenátky
Vepřové plátky s tarhoňou
Vepřové azu
Zapečené brambory s pohankou
Fazolový guláš
Zadělávaná kapusta
Hamburská kýta na smetaně
Vepřové kotlety na rozmarýnu
Vepřové kotlety s pestem
Vepřové plátky s tarhoňou
Vepřové azu
Zapečené brambory s pohankou
Fazolový guláš
Zadělávaná kapusta
Hamburská kýta na smetaně
Vepřové kotlety na rozmarýnu
Vepřové kotlety s pestem
Kapustové karbenátky
Kapustové karbenátky s přídavkem mletého masa jsou výborné s vařenými brambory, bramborovou kaší i s chlebem a hořčicí.
Ingredience na kapustové karbanátky:
- 1 hlávka kapusty
- 200 g mletého masa
- 2 vejce
- 1 cibule
- 3 stroužky česneku
- sůl
- mletý pepř
- drcený kmín
- tymián
- bazalka
- trochu strouhanky
- olej na smažení
Příprava kapustových karbanátku:
1. Očištěnou kapustu rozkrojíme na poloviny, vložíme do vroucí vody a 5 minut povaříme. Zcedíme a necháme vychladnout.
2. V misce smícháme maso s vejci a na drobno pokrájenou cibulí, osolíme, přidáme všechno koření a prolisovaný česnek.
3. Kapustu nakrájíme na nudličky a vmícháme do směsi. Podle potřeby zahustíme strouhankou. Rukama tvoříme karbenátky, vkládáme do rozpáleného oleje a z obou stran smažíme dozlatova.
Autor: Alice
Kapustové karbenátky s přídavkem mletého masa jsou výborné s vařenými brambory, bramborovou kaší i s chlebem a hořčicí. Kapustové karbenátky
Nejlepší recept
346
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ