Vepřová čína
Vepřový špíz na řecký způsob
Pečené vepřové koleno na pivě
Pravý zabijačkový guláš
Vepřové kotlety na smetaně
Plněné vepřové závitky
Vepřové plátky na česneku
Guláš z vepřového masa
Ďábelské vepřové kotlety
Vepřový špíz na řecký způsob
Pečené vepřové koleno na pivě
Pravý zabijačkový guláš
Vepřové kotlety na smetaně
Plněné vepřové závitky
Vepřové plátky na česneku
Guláš z vepřového masa
Ďábelské vepřové kotlety
Vepřová čína
Asijská kuchyně patří k mým oblíbeným. Miluji čínu na všechny způsoby. Dnes mám pro vás tip na jednoduchou vepřovou čínu s cibulkou.
Ingredience na vepřovou čínu:
- 800 g vepřové kýty
- 3 lžíce krystalového cukru
- 5 - 6 lžíc rybí omáčky
- dva svazky naťové cibulky
- 1 lžička solamylu
- arašídy
- sůl
Příprava vepřové číny:
1. Cukr dáme do kastrólku a za stálého míchání necháme rozpustit na karamel. Zalijeme troškou vody a vaříme až vznikne tmavá hustá tekutina. Odstavíme a necháme zchladnout.
2. Maso nakrájíme na malé kousky, polijeme rozvařeným karamelem a rybí omáčkou a promícháme. Karamelu a omáčky jen tolik, aby se maso obalilo, neměla by na dně misky zůstat stát žádná tekutina. Přikryjeme pokličkou nebo fólií a necháme přes noc uležet v ledničce.
3. Cibulky pokrájíme i s natí a vmícháme do masa. Pánev vytřenou olejem rozehřejeme, vyklopíme na ni maso a za stálého míchání opékáme doměkka. Nakonec osolíme a podlijeme hrnkem vody, ve které jsme rozmíchali solamyl a ještě chvilku povaříme. Podáváme s rýžovými nudlemi.
Autor: Lily
Vepřová čína. Asijská kuchyně patří k mým oblíbeným. Miluji čínu na všechny způsoby. Dnes mám pro vás tip na jednoduchou vepřovou čínu s cibulkou.
Nejlepší recept
335
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ