Guláš z vepřového masa
Vepřové plátky na česneku
Plněné vepřové závitky
Vepřová čína
Vepřový špíz na řecký způsob
Ďábelské vepřové kotlety
Prezidentský guláš
Vepřová pečeně na rozmarýnu
Vepřová pečínka s bramborem
Vepřové plátky na česneku
Plněné vepřové závitky
Vepřová čína
Vepřový špíz na řecký způsob
Ďábelské vepřové kotlety
Prezidentský guláš
Vepřová pečeně na rozmarýnu
Vepřová pečínka s bramborem
Guláš z vepřového masa
Dobrý vepřový guláš s chlebem nebo houskovým knedlík se hodí kdykoliv, při jakékoliv příležitosti. Recept na vepřový guláš je jednoduchý a celkem rychlý.
Ingredience na guláš z vepřového masa:
- 750 g libového vepřového masa
- 4 velké cibule
- 4 papriky
- 4 rajčata nebo plechovka sterilovaných rajčat
- několik stroužků česneku
- sůl
- mletá paprika
- pepř
- instantní jíška
- olej
Příprava guláše z vepřového masa:
1. Na oleji osmažíme na půlkolečka nakrájenou cibuli. Až je skoro růžová, zasypeme lžičkou mleté papriky, zamícháme a přidáme na kostky pokrájené maso. Ze všech stran opečeme.
2. Osolíme, opepříme a zalijeme vodou nebo vývarem (i z kostky). Necháme dusit. Papriku nakrájíme na proužky, rajčata na čtvrtky (pokud používáme čerstvá, je třeba je spařit vařící vodou a oloupat), česnek na plátky.
3. Až je maso téměř měkké, přidáme asi 3 lžice jíšky, všechnu zeleninu a dodusíme doměkka. Hotový guláš dochutíme solí a rozetřeným česnekem podle chuti. Podáváme s houskovým knedlíkem nebo s pečivem.
Autor: Katka
Guláš z vepřového masa. Dobrý vepřový guláš s chlebem nebo houskovým knedlík se hodí kdykoliv, při jakékoliv příležitosti. Recept na vepřový guláš je jednoduchý a celkem rychlý.
Nejlepší recept
346
Komentáře ( 1 )
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ
František|10.12 2021 13:47
Guláš byl dobrý ale dělal jsem vlastní jíšku.
Odpovědět
0