Ďábelské vepřové kotlety

18.08 2015|Vepřové maso

Ďábelské vepřové kotlety jsou ideálním pokrmem pro všechny milovníky pikantních jídel. Vepřové kotlety v pikantní marinádě, zapečené se sýrem podáváme s bramborovou kaší nebo hranolky.

Ingredience na ďábelské vepřové kotlety:

  • 500 g vepřové kotlety
  • 3 lžíce pikantního kečupu
  • 2 lžíce plnotučné hořčice
  • sůl
  • mletý pepř
  • 2 vejce
  • zakysaná smetana
  • strouhaný sýr
  • olej

Příprava ďábelských vepřových kotlet:


1. V misce promícháme vejce, kečup, hořčici, sůl a pepř. Naklepané plátky kotlety naložíme do marinády a necháme v ní do druhého dne.

2. Na rozpáleném oleji kotlety zprudka krátce z obou stran opečeme a naskládáme do vymazaného pekáče. Na každý plátek masa dáme lžíci smetany, posypeme sýrem a dáme na půl hodiny zapéct do vyhřáté trouby.

Autor: Eliška

Recepty na pikantní jídla - ďábelské vepřové kotlety. Vynikající vepřové kotlety s pikantní marinadou zjeměnou zakysanou smetanou s bramborovou kaší
Nejlepší recept

 347 
  Komentáře
YouTube video
Přidat obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ