Ďábelské vepřové kotlety
Guláš z vepřového masa
Vepřové plátky na česneku
Plněné vepřové závitky
Vepřová čína
Prezidentský guláš
Vepřová pečeně na rozmarýnu
Vepřová pečínka s bramborem
Vepřová pečeně na pivu a zázvoru
Guláš z vepřového masa
Vepřové plátky na česneku
Plněné vepřové závitky
Vepřová čína
Prezidentský guláš
Vepřová pečeně na rozmarýnu
Vepřová pečínka s bramborem
Vepřová pečeně na pivu a zázvoru
Ďábelské vepřové kotlety
Ďábelské vepřové kotlety jsou ideálním pokrmem pro všechny milovníky pikantních jídel. Vepřové kotlety v pikantní marinádě, zapečené se sýrem podáváme s bramborovou kaší nebo hranolky.
Ingredience na ďábelské vepřové kotlety:
- 500 g vepřové kotlety
- 3 lžíce pikantního kečupu
- 2 lžíce plnotučné hořčice
- sůl
- mletý pepř
- 2 vejce
- zakysaná smetana
- strouhaný sýr
- olej
Příprava ďábelských vepřových kotlet:
1. V misce promícháme vejce, kečup, hořčici, sůl a pepř. Naklepané plátky kotlety naložíme do marinády a necháme v ní do druhého dne.
2. Na rozpáleném oleji kotlety zprudka krátce z obou stran opečeme a naskládáme do vymazaného pekáče. Na každý plátek masa dáme lžíci smetany, posypeme sýrem a dáme na půl hodiny zapéct do vyhřáté trouby.
Autor: Eliška
Recepty na pikantní jídla - ďábelské vepřové kotlety. Vynikající vepřové kotlety s pikantní marinadou zjeměnou zakysanou smetanou s bramborovou kaší
Nejlepší recept
346
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ