Prezidentský guláš
Ďábelské vepřové kotlety
Guláš z vepřového masa
Vepřové plátky na česneku
Plněné vepřové závitky
Vepřová pečeně na rozmarýnu
Vepřová pečínka s bramborem
Vepřová pečeně na pivu a zázvoru
Pečená krkovička
Ďábelské vepřové kotlety
Guláš z vepřového masa
Vepřové plátky na česneku
Plněné vepřové závitky
Vepřová pečeně na rozmarýnu
Vepřová pečínka s bramborem
Vepřová pečeně na pivu a zázvoru
Pečená krkovička
Prezidentský guláš
Guláš je česká klasika, která se občas objeví na každém stole. Prezidentský guláš připravujeme z vepřového masa a podáváme s knedlíkem nebo rýží.
Ingredience na prezidentský guláš:
- 1 kg vepřové plece
- 3 velké cibule
- 5-7 stroužků česneku
- sůl
- mletý pepř
- 3 lžičky mleté papriky
- 2-3 lžičky kari
- 1 lžička drceného kmínu
- 3 rovné lžíce solamylu
- 1 paprika
- 1 feferonka (není nutná)
- 1 l vody
Příprava prezidentského guláše:
1. Maso pokrájíme na kousky a dáme do pekáče.
2. Přidáme posekanou cibuli, nadrobno nakrájený česnek, sůl, všechno koření, solamyl, na malé kousky nakrájené papriky a všechno promícháme.
3. Zalijeme vodou, přikryjeme pokličkou nebo alobalem a vložíme do trouby vyhřáté na 220°C.
4. Pečeme bez otvírání trouby 1,5 hodiny.
Autor: Anežka
Prezidentský guláš připravujeme z vepřového masa. Kdo chce, může si do něj přidat chilli papričku. K prezidentskému guláši se nejlépe
Nejlepší recept
348
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ