Pečená krkovička
Vepřová pečeně na pivu a zázvoru
Vepřová pečínka s bramborem
Vepřová pečeně na rozmarýnu
Prezidentský guláš
Živáňská pečeně v troubě
Vepřové plecko s fazolemi a chilli
Vepřová panenka s vynikající omáčkou
Vepřové kotlety na houbách
Vepřová pečeně na pivu a zázvoru
Vepřová pečínka s bramborem
Vepřová pečeně na rozmarýnu
Prezidentský guláš
Živáňská pečeně v troubě
Vepřové plecko s fazolemi a chilli
Vepřová panenka s vynikající omáčkou
Vepřové kotlety na houbách
Pečená krkovička
Pečená krkovička je jednoduchý a rychlý recept, který oceníte především ve spěchu a při větším počtu strávníků.
Ingredience na pečenou krkovičku:
- 1 kg vepřové krkovice
- koření adamova žebra
- 2 velké cibule
- olej
- 200 ml piva
Příprava pečené krkovičky:
1. Maso nakrájejte na silnější plátky a lehce naklepejte.
2. Z obou stran posypete kořením.
3. Pekáč vytřeme olejem. Oloupanou cibuli nakrájejte na kolečka a rozložte je na dno pekáče.
4. Na pánvi zahřejte trošku oleje a maso z obou stran krátce prudce opečtme.
5. Opečené kousky masa naskládejte do pekáče na cibuli. Tuk z pánve nalijte na maso v pekáči, podlijte pivem, přiklopte pokličkou a pečte do změknutí masa.
6. Během pečení občas přelijte vypečenou šťávou. Chvíli před koncem pečení nechte odkryté.
Autor: Lara
Pečená krkovička je jednoduchý a rychlý recept, který oceníte především ve spěchu a při větším počtu strávníků.
Nejlepší recept
338
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ