Vepřová panenka s vynikající omáčkou
Vepřové plecko s fazolemi a chilli
Živáňská pečeně v troubě
Pečená krkovička
Vepřová pečeně na pivu a zázvoru
Vepřové kotlety na houbách
Dušená vepřová kýta s cibulí a česnekem
Vepřová jehla na grilu
Zapečené francouzské brambory s cuketou
Vepřové plecko s fazolemi a chilli
Živáňská pečeně v troubě
Pečená krkovička
Vepřová pečeně na pivu a zázvoru
Vepřové kotlety na houbách
Dušená vepřová kýta s cibulí a česnekem
Vepřová jehla na grilu
Zapečené francouzské brambory s cuketou
Vepřová panenka s vynikající omáčkou
Vepřová panenka je libový kousek masa, který se hodí ke slavnostním příležitostem i běžnému obědu. Dnes pro vás máme vepřovou panenku s výbornou a jednoduchou omáčkou z pepře, sójovky, česneku a třtinového cukru.
Ingredience na vepřovou panenku:
- 500 g vepřové panenky
- 4 lžíce sojové omáčky
- 4 lžíce tmavého třtinového cukru
- 4 rozmačkané stroužky česneku
- 2 lžíce slunečnicového oleje
- 1 lžička mletého pepře
- několik kuliček drceného červeného pepře
Příprava vepřové panenky:
1. Smícháme sojovou omáčku s cukrem, česnekem, olejem a pepřem.
2. Maso nakrájíme na plátky a namočíme do marinády a necháme uležet přes noc.
3. Na pánvi potřené olejem zprudka opečeme kousky masa z obou stran (cca 4-5 minut z každé strany).
Autor: Liv
Vepřová panenka s vynikající omáčkou ozdobí každý slavností stůl. Chuťově je vepřová panenka s pepřovou omáčkou opravdovou mňamkou
Nejlepší recept
358
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ