Dušená vepřová kýta s cibulí a česnekem
Vepřové kotlety na houbách
Vepřová panenka s vynikající omáčkou
Vepřové plecko s fazolemi a chilli
Živáňská pečeně v troubě
Vepřová jehla na grilu
Zapečené francouzské brambory s cuketou
Cuketový nákyp
Segedínský guláš z vepřového masa
Vepřové kotlety na houbách
Vepřová panenka s vynikající omáčkou
Vepřové plecko s fazolemi a chilli
Živáňská pečeně v troubě
Vepřová jehla na grilu
Zapečené francouzské brambory s cuketou
Cuketový nákyp
Segedínský guláš z vepřového masa
Dušená vepřová kýta s cibulí a česnekem
Dušená vepřová kýta s cibulí a česnekem má díky té správné kombinaci ingrediencí jedinečnou a šťavnatou chuť. Ideální přílohou jsou šťouchané brambory s cibulkou.
Ingredience na dušenou vepřovou kýtu:
- 750 g vepřové kýty
- olej
- 3 velké cibule
- 4 stroužky česneku
- 1 červená paprika
- 2 lžíce hladké mouky
- sůl
- drcený kmín
- mletý pepř
Příprava dušené vepřové kýty:
1. Omyté maso osušíme a nakrájíme na kostky. Cibuli a česnek oloupeme, nakrájíme nadrobno. Papriku zbavíme jádřince a nakrájíme na kousky.
2. Na troše oleje osmažíme cibuli dožluta. Přidáme maso, opepříme, okmínujeme a opékáme do zatažení. Přidáme česnek a ještě asi dvě minuty opékáme.
3. Zaprášíme moukou a všechno společně opečeme dozlatova.
4. Pak přidáme nakrájenou papriku, osolíme a zalijeme trochou vody. Důkladně promícháme, podle potřeby vody můžeme přidat a pod pokličkou dusíme doměkka.
Autor: Iva
Dušená kýta s cibulí a česnekem. Dušená vepřová kýta s cibulí a česnekem má díky té správné kombinaci ingrediencí jedinečnou a šťavnatou chuť. Ideální přílohou jsou šťouchané brambory s cibulkou.
Nejlepší recept
322
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ