Vepřová jehla na grilu
Dušená vepřová kýta s cibulí a česnekem
Vepřové kotlety na houbách
Vepřová panenka s vynikající omáčkou
Vepřové plecko s fazolemi a chilli
Zapečené francouzské brambory s cuketou
Cuketový nákyp
Segedínský guláš z vepřového masa
Bramborový guláš s uzeninou
Dušená vepřová kýta s cibulí a česnekem
Vepřové kotlety na houbách
Vepřová panenka s vynikající omáčkou
Vepřové plecko s fazolemi a chilli
Zapečené francouzské brambory s cuketou
Cuketový nákyp
Segedínský guláš z vepřového masa
Bramborový guláš s uzeninou
Vepřová jehla na grilu
Vepřová jehla na grilu je jednoduchý recept na vepřovou kýtu. Vepřová jehla se skvěle hodí k hranolkům a zeleninovému salátu.
Ingredience na vepřovou jehlu na grilu:
- 600 g vepřové kýty
- 150 g anglické slaniny
- česnek dle chuti
- drcený pepř
- grilovací koření
- muškátový oříšek
- olej
Příprava vepřové jehly na grilu:
1. Maso nakrájíme na menší úzké proužky a rozklepeme na tenko. Z jedné strany posypeme pepřem a potřeme česnekem. Každý kousek smotáme okořeněnou stranou dovnitř.
2. Zvenku potřeme olejem a posypeme grilovacím kořením. Smotky napícháme na jehly střídavě se složenými plátky anglické. Necháme minimálně 4 hodiny uležet, lépe přes noc.
3. Špízy položíme na rozpálený grilovací plech a grilujeme z každé strany 6-8 minut. Během grilování potíráme směsí oleje a grilovacího koření.
4. Hotové lehce osolíme a poprášíme strouhaným muškátovým oříškem.
Autor: Marina
Vepřová jehla na grilu je jednoduchý recept na gril z vepřového masa. K vepřové jehle na grilu podáváme hranolky a zeleninový salát. Vepřová jehla na grilu
Nejlepší recept
Téma: Grilování
342
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ