Bramborový guláš s uzeninou
Segedínský guláš z vepřového masa
Cuketový nákyp
Zapečené francouzské brambory s cuketou
Vepřová jehla na grilu
Plněné vepřové kotlety
Vepřová žebírka ve sladkokyselé omáčce
Plněná vepřová panenka
Pečené vepřové plecko
Segedínský guláš z vepřového masa
Cuketový nákyp
Zapečené francouzské brambory s cuketou
Vepřová jehla na grilu
Plněné vepřové kotlety
Vepřová žebírka ve sladkokyselé omáčce
Plněná vepřová panenka
Pečené vepřové plecko
Bramborový guláš s uzeninou
Bramborový guláš má samá plus - je snadný, levný a domácky úspěšný. Zvládne ho každý začátečník. Dnes si vyzkoušíme bramborový guláš s uzeninou.
Ingredience na bramborový guláš:
- 1 kg brambor
- 300 g uzeniny
- 2 velké cibule
- 100 g slaniny
- 2 lžíce oleje
- 2 lžíce sladké mleté papriky
- 2 lžíce hladké mouky
- 100 ml smetany
- 4 stroužky česneku
- pepř, majoránka, sůl
Příprava bramborového guláše:
Cibuli a slaninu nakrájejte na drobno, brambory a uzeninu na větší kousky. V kastrolu rozehřejte olej, vsypte nakrájenou cibuli a slaninu a smažte, až cibule trochu zhnědne. Do základu přidejte brambory a nakrájenou uzeninu. Promíchejte, trochu poduste. Osmaženou uzeninu a brambory posypejte sladkou paprikou a zapražte moukou. Promíchejte a podlijte studenou vodou, aby vznikla jíška, pak dolijte, aby základ byl ponořený. Duste asi čtvrt hodiny. Na závěr vlijte smetanu a promíchejte. Dochuťte majoránkou, osolte, opepřete, přidejte česnek. Bramborový guláš podávejte s chlebem.Autor: Sára
Bramborový guláš s uzeninou. Bramborový guláš má samá plus - je snadný, levný a domácky úspěšný. Zvládne ho každý začátečník. Dnes si vyzkoušíme bramborový guláš s uzeninou.
Nejlepší recept
313
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ