Segedínský guláš z vepřového masa
Cuketový nákyp
Zapečené francouzské brambory s cuketou
Vepřová jehla na grilu
Dušená vepřová kýta s cibulí a česnekem
Bramborový guláš s uzeninou
Plněné vepřové kotlety
Vepřová žebírka ve sladkokyselé omáčce
Plněná vepřová panenka
Cuketový nákyp
Zapečené francouzské brambory s cuketou
Vepřová jehla na grilu
Dušená vepřová kýta s cibulí a česnekem
Bramborový guláš s uzeninou
Plněné vepřové kotlety
Vepřová žebírka ve sladkokyselé omáčce
Plněná vepřová panenka
Segedínský guláš z vepřového masa
Tradiční segedínský guláš je vynikající kombinací vepřového masa, husté omáčky a naloženého kysaného zelí. Segedínský guláš s vepřovým masem je výborný jako oběd i večeře.
Ingredience na segedínský guláš z vepřového masa:
- 1000 g vepřového bůčku
- 200 g cibule
- 200 g smetana na vaření
- 100 ml oleje
- 500 g kyselého zelí
- 3 polévkové lžičky sladké papriky
- sůl, pepř
- hladká mouka na zahuštění
Příprava segedínského guláše z vepřového masa:
Na oleji osmažte nasekanou cibuli a přidejte maso nakrájené na větší kostky - jako na guláš. Opékejte dokud se maso nezatáhne a změní barvu. Přidejte papriku, trošku soli a za stálého míchaní krátce restujte. Podlijte vodou a duste do poloměkka. Potom přidejte kyselé zelí, nakrájené na menší kousky . Podle potřeby podlijte ještě vodou. Promíchejte a duste, dokud nebude maso a zelí měkké. Rozmíchejte mouku s vodou, vlijte do guláše. Nakonec zjemněte segedínský guláš smetanou. Použit můžete kyselou, ale i sladkou. Záleží jakou chuť má zelí. Jestli je víc kyselé, dejte sladkou a jak je málo, dejte kyselou. Segedínský guláš s vepřovým masem podávejte s knedlíkem nebo chlebem.Autor: Eva
Segedínský guláš z vepřového masa. Vyzkoušejte nejlepší recept na tradiční segedínský guláš z vepřového masa. Segedínský guláš je vynikající ...
Nejlepší recept
345
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ