Domácí sekaná z mletého masa
Sekaná se zeleninou
Masové kuličky s ananasem
Bůčková roláda
Zeleninové karbenátky s mletým masem
Zapečené šunkové rolky
Masové koule na divoko
Léčo s klobásou
Vepřové kotlety se zelím
Sekaná se zeleninou
Masové kuličky s ananasem
Bůčková roláda
Zeleninové karbenátky s mletým masem
Zapečené šunkové rolky
Masové koule na divoko
Léčo s klobásou
Vepřové kotlety se zelím
Domácí sekaná z mletého masa
Domácí sekaná z mletého masa je ideální sobotním obědem. Na oběd ji můžete podávat s bramborovou kaší a na večeři si můžete dát sekanou za studena s chlebem a nakládanou okurkou.
Ingredience na domácí sekanou z mletého masa:
- 1 kg mletého masa
- 1 vanička polotučného tvarohu
- 200 g mrkve
- 150 g celeru
- sůl
- mletý pepř
- drcený kmín
- majoránka
- rozmačkaný česnek
Příprava domácí sekané z mletého masa:
1. Mleté maso smíchejte s tvarohem. Osolte ho, opepřete a dochuťte rozdrceným česnekem a kořením.
2. Mrkev a celer nastrouhejte najemno a vmíchejte do masové směsi.
3. Mokrýma rukama vytvarujte na plechu jednu velkou nebo několik menších šišek, podlijte trochou vody a pečte v troubě dozlatova při 200°C asi 40-50 minut.
4. Podávejte s bramborovou kaší a čerstvou nebo nakládanou zeleninou.
Autor: Lily
Domácí sekaná z mletého masa. Domácí sekaná z mletého masa je ideální sobotním obědem. Na oběd ji můžete podávat s bramborovou kaší a na večeři si můžete dát sekanou
Nejlepší recept
303
Komentáře
YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ