Domácí sekaná z mletého masa

02.04 2019|Vepřové maso
Domácí sekaná z mletého masa

Domácí sekaná z mletého masa je ideální sobotním obědem. Na oběd ji můžete podávat s bramborovou kaší a na večeři si můžete dát sekanou za studena s chlebem a nakládanou okurkou.

Ingredience na domácí sekanou z mletého masa:

  • 1 kg mletého masa
  • 1 vanička polotučného tvarohu
  • 200 g mrkve
  • 150 g celeru
  • sůl
  • mletý pepř
  • drcený kmín
  • majoránka
  • rozmačkaný česnek

Příprava domácí sekané z mletého masa:


1. Mleté maso smíchejte s tvarohem. Osolte ho, opepřete a dochuťte rozdrceným česnekem a kořením.

2. Mrkev a celer nastrouhejte najemno a vmíchejte do masové směsi.

3. Mokrýma rukama vytvarujte na plechu jednu velkou nebo několik menších šišek, podlijte trochou vody a pečte v troubě dozlatova při 200°C asi 40-50 minut.

4. Podávejte s bramborovou kaší a čerstvou nebo nakládanou zeleninou.

Autor: Lily

Domácí sekaná z mletého masa. Domácí sekaná z mletého masa je ideální sobotním obědem. Na oběd ji můžete podávat s bramborovou kaší a na večeři si můžete dát sekanou
Nejlepší recept

 303 
  Komentáře

YouTube
Obrázek
PŘIDAT KOMENTÁŘ